Wreszcie odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku w Piotrkowie. Panie Jacku, gratuluję wyboru na to stanowisko. Gdy będę w spółdzielni, pogratuluję Panu osobiście.
To teraz dopiero podniesie czynsz.... skąd tacy ludzie biorą się na takich stołkach czuje że będzie czesanie na kasę. Ja jestem członkiem spółdzielni i nie wiedziałem o wyborach nowego prezesa. Czyli wałek poszedł pewno cała rodzina oraz Krzyś z kolesiami był na wyborach i głosowali na dwie ręce hmm i może pani Marlena też pomogła koledze. Serdecznie nie pozdrawiam.
Ludzie a co Spółdzielnia ma wspólnego z Chojniakiem nic. To po co takie gadanie. Dajcie mu szanse się wykazać
Ciekawe dlaczego go odwołali z Łódzkiego Domu Kultury? Nic w przyrodzie nie ginie, jak nie tu to tu posadka jest. Jestem członkiem spółdzielni i nic nie wiedziałem o żadnych wyborach
To ma nowy prezes wspólnego z chojniakiem, że potrafi pozyskiwać fundusze zewnętrzne. I jak odłączy wszystkie nieruchomości z miejskiego ciepła, to zobaczycie jak spektakularnie pogrąży prezydenta. To jest wyśmienity fachowiec. Mieszkańcy będą mieli same korzyści.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!