A ex szwagrowi w więźniu poszło gorzej z karierą:) no ale na pocieszenie uciekł do sąsiadki:)
Z tego co wiem to zarząd spółdzielni zmieniał się ostatnio kilkakrotnie i jakoś nikt się nigdzie nie reklamował. Czyżby jakaś kampania?
Widać klika PO załatwia robote swoim. Non sto te same gęby i koryto. Każda partia taka sama a ludzie którzy są naprawde wykształceni odbijają się od scian.
Na szczęście jest dwóch człon?ów zarządu w spółdzielni, a ten drugi ma łeb na karku
Członkowie spółdzielni muszą wiedzieć że to oni daję pracę prezesowi i to oni powinni go wybrać można zwołać nadzwyczajne walnę i wywalić całą radę łącznie z prezesem tylko czy przyjdą ludzie tego nie jestem w stanie zagwarantować bo w spółdzielni tak jest najczęściej że nawet o własne interesy członkowie nie chcą za bardzo dbać dlatego przyjmowane są wszystkie ustalenia zarządu i rady nadzorczej zawsze dostają to słynne absolutorium czyli poparcie na dalszą kadencję i tak to się jakoś toczy Tylko pamiętajcie to wszystko za Wasze pieniądze to wy jesteście właścicielami spółdzielni dopóki do was to nie dotrze to będą was tak rolować
Facet jest 3 dni a już go oceniają. Ja wiem swoje jest dobrym menadzerem i dał tego dowody
Tam gdzie pracował zostawiał po sobie inwestycje i pozyskane srodki. Dajcie Mu się wykazać.
Jak znam życie po roku będzie widać zmiany na plus w spółdzielni. Trzymam kciuki a Ci Urzędu Miasta niech już sobie odpuszczą i przestaną wylewać z siebie tą żółć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!