metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga24.09.2010 12:45

Dlaczego jak myślę o komuchach i grafomanach to na myśl przychodzą mi liczby poniżej zera?Stop komunie!

00

marianna ~marianna (Gość)24.09.2010 15:39

"97300" napisał(a):
Dlaczego jak myślę o komuchach i grafomanach to na myśl przychodzą mi liczby poniżej zera?Stop komunie!

Ten wpis to nieprawda. Ty myślisz???????
97-300, zdemaskowany i wrzucający swoje fekalia pod różnymi nickami, jako zalogowany i jako klony niezalogowane ty masz jeszcze czelność podnosić głowę? Wszyscy cię tu już rozgryźli, więc czego jeszcze szukasz pomiędzy normalnymi ludźmi?

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)24.09.2010 16:36

"marianna" napisał(a):
97-300, zdemaskowany i wrzucający swoje fekalia pod różnymi nickami, jako zalogowany i jako klony niezalogowane ty masz jeszcze czelność podnosić głowę? Wszyscy cię tu już rozgryźli, więc czego jeszcze szukasz pomiędzy normalnymi ludźmi?

Dziękujemy członkowi FMS za wypowiedź.

00

Lola ~Lola (Gość)24.09.2010 16:58

"Marcin-Majewski" napisał(a):
Dziękujemy członkowi FMS za wypowiedź.

Tobie też już dziękujemy.
Ustawiasz się po niewłaściwej stronie barykady.
Dajesz przyzwolenie na tak chuligańskie zachowania na forum, stając po stronie cyfrowego łobuza. Kultura i aura intelektualizmu wykraczają często ponad zwyczajowe podziały polityczne. Sam odkrywasz swoją powierzchowność i arogancję.
Ode mnie tyle w tym temacie.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)24.09.2010 17:01

"Lola" napisał(a):
Dajesz przyzwolenie na tak chuligańskie zachowania na forum, stając po stronie cyfrowego łobuza. Kultura i aura intelektualizmu wykraczają często ponad zwyczajowe podziały polityczne. Sam odkrywasz swoją powierzchowność i arogancję.
Ode mnie tyle w tym temacie.

Miło mi, że Pani się odzywa - jako że jest Pani hipokrytką spodziewałem się, że "pogróżka" o zakończeniu dyskusji ze mną jest bez pokrycia.
W przeciwieństwie do Pani ja nie akceptuje żadnych wulgarnych komentarzy - ani prawicowego 97-300, ani członka piotrkowskiego FMS marianny.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)24.09.2010 17:02

"Lola" napisał(a):
Dajesz przyzwolenie na tak chuligańskie zachowania na forum

O ile mnie pamięć nie myli to nie ja jestem jednym z administratorów tej strony.

00

predatorback ~predatorback (Gość)24.09.2010 18:22

Mam ciekawy artykuł do NaJakTywnIeJszyCh na tym forum. Oto fragment: "Sąd Apelacyjny we Wrocławiu wydał wyrok, w którym uznał, że osoba występujaca na internetowych forach musi liczyć się z tym, że granice dopuszczalnej krytyki w stosunku do niej będą szersze, gdyż jest ona osobą prowadzącą działalność publiczną."
Całość tu: http://prawo.gazetaprawna.pl/orzeczenia/450343,aktywny_uzytkownik_forum_w_internecie_to_osoba_publiczna.html

00

anigav ~anigav (Gość)24.09.2010 18:41

odprezcie sie nieco

00

97-300 97-300ranga24.09.2010 19:37

Czerwone psy szczekają,karawana idzie dalej.Stop komunie!

00

97-300 97-300ranga24.09.2010 19:39

"marianna" napisał(a):
czego jeszcze szukasz pomiędzy normalnymi ludźmi?

Nooo,nie schlebiaj sobie towarzyszko.Widziałaś kiedyś normalnego komucha?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat