metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)23.09.2010 13:20

"Lola" napisał(a):
Gdzieś Pan tam jednak utknął, panie Marcinie, w tym PRLu, gdzieś tam pośród zżółkłej makulatury i babek z piasku. Niech
Pan wraca!

Niestety to nie kto inny jak poseł Ostrowski zapewnia nam wątpliwą przyjemność podróżowania wehikułem czasu urządzając komunistyczne wiece m.in. 22 lipca. Nie można wyprzeć się przeszłości - oczywiście żyjmy teraźniejszością, ale nie zapominajmy o tym co było, bo jeśli ktoś zapomina o stanie fundamentów nie wzniesie żadnej nowej idei, a jeśli wzniesie nie będzie ona trwała.

00

arbiter ~arbiter (Gość)23.09.2010 13:25

Ale jaja! Od godz. 10:37 do 13:13, w powyższym temacie wypowiedzieli się:
1. Saruman biały 16x !!!
2. Marcin Majewski 13x
3. Piotr Włostowic 5x(cieniutko!)
4. Lola 4x
5. klet 2x
6. antykibic 1x
Saruman biały dogoni wkrótce Piotra Włostowica który dostał zadyszki i Marcina Majewskiego który chce zostać rekordzistą.

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)23.09.2010 13:31

"Marcin-Majewski" napisał(a):
ktoś zapomina o stanie fundamentów nie wzniesie żadnej nowej idei, a jeśli wzniesie nie będzie ona trwała

Możesz odpocząć "Strażniku Historii".Będziemy za ciebie bronić prawdy i stanu fundamentów, tak aby zdrowe idee kwitły na zdrowej glebie naszej przyszłości. Niecne zamiary wszelkiej maści odmieńców ukrócimy z całą bezwzględnością. Wyrwiemy te zbutwiałe korzenie.Tak nam dopomóż.

Komentarz był edytowany przez autora: 23.09.2010 13:36

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)23.09.2010 13:34

"Sarumanbialy" napisał(a):
Będziemy za ciebie bronić prawdy

To cieszę się, że od tej pory zawsze gdy poseł Ostrowski przypisze sobie nie swój projekt będzie Pan odpowiednio reagował. Tak Panu dopomóż!

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)23.09.2010 13:35

"arbiter" napisał(a):
Saruman biały dogoni wkrótce Piotra Włostowica który dostał zadyszki i Marcina Majewskiego który chce zostać rekordzistą.

Ja wykonam 450% normy.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.09.2010 13:45

"Sarumanbialy" napisał(a):
"arbiter" napisał(a):
_______
Ja wykonam 450% normy.

To Ty może wnuk jesteś rębacza dołowego Wincentego Pstrowskiego, hę?

Komentarz był edytowany przez autora: 23.09.2010 13:47

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)23.09.2010 13:46

"Marcin-Majewski" napisał(a):
To cieszę się, że od tej pory zawsze gdy poseł Ostrowski przypisze sobie nie swój projekt będzie Pan odpowiednio reagował. Tak Panu dopomóż!

Spoko czuwam, mam go na celowniku i nie spocznę.Proponuję tajne hasło tej misji " Boso ale w Ostro-gach"

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)23.09.2010 13:47

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
To Ty może wnuk

Nie wnuczka.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)23.09.2010 17:27

"Lola" napisał(a):
Radzę Panu

Dziękuję za świetne rady, ale raczej nie skorzystam, gdyż jak widać z Pani wypowiedzi daleko nie zajdę. Dziękuję za wyszukanie jakiegoś mojego "daru" - wpiszę sobie do CV:)

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.09.2010 17:35

"doctor" napisał(a):
"Lola" napisał(a):
Na szafot z nimi!

http://tiny.pl/hr2kg

"97300" napisał(a):
"Lola" napisał(a):
A serio, ja się zaczynam Pana bać. Naprawdę.
Cierpi Pan na jakąś manię?
Psychomaniakalne tropicielstwo?
Działa Pan jak wywabiacz czy wypieracz plam na sumieniu?

"Co-to-ma-byc" napisał(a):
Ten portal pozwala obrażać ludzi? Coraz bardziej przekonuje się, że najczęściej aktywnymi komentatorami na tym forum są ludzie z UM załatwiający tu swoje psychiczne porachunki! Co gorsza to forum schodzi do poziomu ulicznych przepychanek tudzież stadionowych rozrób. Przodownikiem w tym rozdziale jest zdecydowanie 97-300, który przypomina łysego debila z wulgaryzmami na ustach(sic!). http://tiny.pl/hr2kg Ludzie opanujcie się!

"karaluch" napisał(a):
Lola ruszaj głową a nie zadkiem. Piszesz od rzeczy jak byś była najmądrzejsza. Czy chcesz prześcignąć swojego nauczyciela Piotra Włostowica w pisaniu głupich bezsensownych komentarzy na wagę?

Moderator: Na przyszłość proszę korzystać z opcji edycji komentarza, a nie pisać komentarz pod komentarzem!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat