Niestety to nie kto inny jak poseł Ostrowski zapewnia nam wątpliwą przyjemność podróżowania wehikułem czasu urządzając komunistyczne wiece m.in. 22 lipca. Nie można wyprzeć się przeszłości - oczywiście żyjmy teraźniejszością, ale nie zapominajmy o tym co było, bo jeśli ktoś zapomina o stanie fundamentów nie wzniesie żadnej nowej idei, a jeśli wzniesie nie będzie ona trwała.
Ale jaja! Od godz. 10:37 do 13:13, w powyższym temacie wypowiedzieli się:
1. Saruman biały 16x !!!
2. Marcin Majewski 13x
3. Piotr Włostowic 5x(cieniutko!)
4. Lola 4x
5. klet 2x
6. antykibic 1x
Saruman biały dogoni wkrótce Piotra Włostowica który dostał zadyszki i Marcina Majewskiego który chce zostać rekordzistą.
Możesz odpocząć "Strażniku Historii".Będziemy za ciebie bronić prawdy i stanu fundamentów, tak aby zdrowe idee kwitły na zdrowej glebie naszej przyszłości. Niecne zamiary wszelkiej maści odmieńców ukrócimy z całą bezwzględnością. Wyrwiemy te zbutwiałe korzenie.Tak nam dopomóż.
To cieszę się, że od tej pory zawsze gdy poseł Ostrowski przypisze sobie nie swój projekt będzie Pan odpowiednio reagował. Tak Panu dopomóż!
Ja wykonam 450% normy.
To Ty może wnuk jesteś rębacza dołowego Wincentego Pstrowskiego, hę?
Spoko czuwam, mam go na celowniku i nie spocznę.Proponuję tajne hasło tej misji " Boso ale w Ostro-gach"
Dziękuję za świetne rady, ale raczej nie skorzystam, gdyż jak widać z Pani wypowiedzi daleko nie zajdę. Dziękuję za wyszukanie jakiegoś mojego "daru" - wpiszę sobie do CV:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!