Nie mają lekko również z tego względu że są bardzo chamscy. A w szczegolnosci ci starsi, którzy są również już na emeryturze i dorabiają n a taxi. Miałem do czynienia z takim jednym na PKP. Nikomu źle nie życzę ale w dużej mierze są sami winni swojej sytuacji. Nikt nie lubi być obsługiwanym przez ludzi nie mających elementarnych zasad kultury.
Są taksówkarze którzy mają emeryturki ładne pracuja a dodatkowo stoją sobie na taxi czyli apetyt rośnie w trakcie jedzenia
Jak nie pasuje dziadom i innym oprychom to moga isc na wozek do ikei.
HJa czesto zamawiam taxi i czesto dyspozytorka mowi,ze na obecna chwle nie ma taksowki i trzeba czekac do 30 minut.
Euzebiusz, nie gadaj głupot że jest ciężko. Odpala klimę, radyjko gra i to tyle. Siedzisz na tyłku i tyle. Miasto małe, latwo nawigować. 5 lat jeździłem robiąc 5 dni w tygodniu po te 8h jak w normalnej pracy i miałem te 4k. Nie wiem co tu ciężkiego. Może to że jesteś zachlanny i robisz do późnej nocy powoduje że jest ciężko ale to już na własne zyczenie
Zapraszamy do pracy na spawacza. Koszty Kursu i wszystkie certyfikaty pokrywa firma. .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!