Brak zainteresowania wynikami juniorów w klubie było widać już dawno. To jest takie prowadzenie juniorów żeby być aby być.Potencjał jest tylko co z tego wynika to widać .
Byłem, widziałem. Świetne zaangażowanie rodziców. Pełna hala. SUPER!
Co do gry to widać w chłopcach potencjał i chęci. Niestety nie widać w ogóle taktyki. Ktoś chyba powinien chłopcom zwrócić uwagę, że to jest piłka ręczna, a nie koszykówka. Tak długie kozłowanie to chyba niezbyt nowoczesna piłka ręczna. Zbyt dużo było indywidualnych akcji.
Szkoda potencjał ogromny... Pełne zaangażowanie chłopaków .Ale w klubie ktoś od marketingu... od młodzieży... nie wiadomo po co jest chyba że do brania kasy i tyle. Brak profesjonalizmu jeśli chodzi o media społecznościowe, dobrze że jest drugi profil co prawda nie klubowy i pytanie dlaczego ktoś robi dobrą robotę a nazywa się tylko handball team ?
Tak to jest żenujące.... Rodzice musieli o wszystko się postarać... Kierownikowi nawet ciężko sponsorów znaleźć.... I każe Rodzicom szukać sponsorów . Od czego on tam jest???? Ludzie otwórzcie oczy!!!! Tyle kasy ile Rodzice ładują w ten klub to wiedzą tylko Rodzice... Zróbcie coś aby w końcu ktoś odpowiedzialny wziął ster w swoje ręce!!!
Organizacja super. Pełna hala kibiców. Chłopcy zaangażowani w 100%.
A że w klubie brakuje pieniędzy i dobrego, spójnego pomysłu na klub (tak w seniorach jak i w szkoleniu dzieci i młodzieży) to wiadomo.......
Klub czeka na kasę od rodziców, nie pozyskuje funduszy, nie stara się nie uczestniczy w programach, grantach... Przykre mamy wspaniałych młodych zawodników, juniorów... Tylko co z tego klub wychowankom nie daje dalej szansy później nie wspiera ich grzeją ławę !
byliśmy grupą w piotrkowie, super organizacja- jeden z lepszych turniejów na jakim byliśmy. rodzice mili, przygotowali super poczęstunek. kibice fantastyczni mega głośno. brawa. zapamiętaliśmy panią w różowej koszulce nie wiem jaką pełni rolę w klubie, ale przemiła w rozmowie, wymieniliśmy kilka zdań, była bardzo za chłopakami. macie super zespół i kibiców, nie zmarnujcie tego. elo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!