W końcu panom od przeganiania przekupek z pietruszką ktoś dobrał się do d++y.
no chyba łapófkę
Gdyby komendant miał trochę więcej rozumu, to zebrałby tych trzech panów na pogawędkę i powiedział im coś w tym stylu:
"Słuchajcie panowie, nadużyliście mojego zaufania i złamaliście pewne zasady. Dla takich osób nie ma miejsca w straży miejskiej. Przykro mi, że tak się potoczyły sprawy, ale musimy się rozstać. Szukajcie sobie innej roboty". Nie chodzi o to, by komendant zamiatał sprawę pod dywan, tylko by ukarał winnych adekwatnie do przewinienia i oszczędził wstydu zarówno miastu jak i swojej komendzie.
Natomiast zrobiono aferę o zasięgu ponadlokalnym raptem z powodu 90 złotych (czyli średnio po trzy dychy na łebka).
W PO za afery korupcyjne na naprawdę dużą skalę jakoś nikt nie beknął.
To co zrobiło tych trzech strażników jest oczywiście naganne, ale "znaj proporcją mocium panie"...
Zapewne litość ich zgubiła - pewnie mogli wypisać dość spory mandat, a zamiast tego... no i ktoś doniósł. Cóż, tak bywa.
Sond... Normalnie mnie gosc rozwalil:) uczcie sie polskiego ludzie a nie w internecie siedzicie! no sond! Haha...
Nieudoczność Komendanta i Zastępcy jest wynikiem tragedii tych funkcjonariuszy- Pewnie za 20 zł dużo sie dorobili- a kiedy mieli ostatnią regulacje pensji? Komendantem się bywa nie na całe życie? ŚPIĄCY RYCERZU
70 złotych kary????? To chyba żart!!! Napewno nie pierwszy raz w łapę wzięli. 5000 zł. na dom dziecka to wg. mnie minimum. Żenada!!!
Nie podniecajcie sie tak, ze zostali skazani. NA bank sie odwolaja od wyroku. I oby im sie udalo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!