metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
alfa ~alfa (Gość)06.04.2014 17:06

ciekawie co ci sami mi wlepily za prkowanie blisko stadionu

10

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)06.04.2014 19:12

W końcu panom od przeganiania przekupek z pietruszką ktoś dobrał się do d++y.

60

jaki ~jaki (Gość)06.04.2014 21:36

"Fan" napisał(a):
Co za kr...tyn daje w miejscu publicznym łapuwke.

no chyba łapófkę

20

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)06.04.2014 22:34

Gdyby komendant miał trochę więcej rozumu, to zebrałby tych trzech panów na pogawędkę i powiedział im coś w tym stylu:
"Słuchajcie panowie, nadużyliście mojego zaufania i złamaliście pewne zasady. Dla takich osób nie ma miejsca w straży miejskiej. Przykro mi, że tak się potoczyły sprawy, ale musimy się rozstać. Szukajcie sobie innej roboty". Nie chodzi o to, by komendant zamiatał sprawę pod dywan, tylko by ukarał winnych adekwatnie do przewinienia i oszczędził wstydu zarówno miastu jak i swojej komendzie.
Natomiast zrobiono aferę o zasięgu ponadlokalnym raptem z powodu 90 złotych (czyli średnio po trzy dychy na łebka).
W PO za afery korupcyjne na naprawdę dużą skalę jakoś nikt nie beknął.
To co zrobiło tych trzech strażników jest oczywiście naganne, ale "znaj proporcją mocium panie"...
Zapewne litość ich zgubiła - pewnie mogli wypisać dość spory mandat, a zamiast tego... no i ktoś doniósł. Cóż, tak bywa.

52

tutajyutaj ~tutajyutaj (Gość)07.04.2014 04:41

No i jesteś idealistą, Al...

10

uszat ~uszat (Gość)07.04.2014 05:48

Sond... Normalnie mnie gosc rozwalil:) uczcie sie polskiego ludzie a nie w internecie siedzicie! no sond! Haha...

20

FAZI ~FAZI (Gość)07.04.2014 07:06

Nieudoczność Komendanta i Zastępcy jest wynikiem tragedii tych funkcjonariuszy- Pewnie za 20 zł dużo sie dorobili- a kiedy mieli ostatnią regulacje pensji? Komendantem się bywa nie na całe życie? ŚPIĄCY RYCERZU

21

UFO ~UFO (Gość)07.04.2014 16:08

Św. Jacek! , sprytny Zbyś- Wszyscy Święci!

20

mieszkałem tam ~mieszkałem tam (Gość)07.04.2014 22:34

70 złotych kary????? To chyba żart!!! Napewno nie pierwszy raz w łapę wzięli. 5000 zł. na dom dziecka to wg. mnie minimum. Żenada!!!

30

oficer ~oficer (Gość)09.04.2014 12:30

Nie podniecajcie sie tak, ze zostali skazani. NA bank sie odwolaja od wyroku. I oby im sie udalo.

03

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat