Bardzo dobrze panie łowco .... to jest to samo co łażenie z psami gdzie popadnie i nie sprzątanie kupy po psie ... Tak się nauczyli niektórzy dziadostwa ......
tak trzymać panie łowco , życzę dalszych udanych łowów, nie poddawać się.
Czy to ma być ta wytęskniona wolność? Naród podzielony na frakcje, które skaczą sobie do gardeł; zarobki takie że do pierwszego ledwo starcza; krajowe przedsiębiorstwa niszczone przez krajowy system podatkowy a zagraniczne hołubione? I jeszcze ten, który jątrzy bo przecież wolność słowa i mało, że jątrzy to jeszcze donosy pisze bo on chce zniszczyć, wykurzyć, odegrać się...
Mamy w Piotrkowie takiego prawdziwego, nie waham się użyć słowa, rasowego wręcz, sygnalistę. Nie wiem czy koordynator ds. służb specjalnych, nie powinien się o nim dowiedzieć. Toż to pierwszorzędny kandydat na wykładowcę w Akademii Sygnalistów.
Jest bardzo wiele sposobów na takiego jegomościa... tylko Państwo jesteście za sprawiedliwi, żeby to zrobić. Ostatnio Łódzki łowca się przypadkiem potknął na ulicy....cóż nieszczęście... :)
A który to "łowca", bo ja nie wiem? Wynika z tego, że jakąś firmę tam prowadzi. Mógłby ktoś polecić "jakąś" firmę żeby wszyscy wiedzieli o kim mowa?
łatwo dociec kto ukrywa się pod "łowcą wykroczeń " z tekstu jasno wynika ,ze sąsiad prowadzący obok antykwariat zaprzestał swojej działalności , a sklep był na ulicy szewskiej . Najlepsze jest to ,ze osoba wielokrotnie prawomocnie skazana wyzywa inna osobę od kryminalisty .
Dlaczego kosztami postępowania obciążony jest SKARB PAŃSTWA. Czy z naszych podatków ma być finansowana określona przypadłość chorobowa tego człowieka . Skoro przegrywa sprawę niech ponosi koszty jej prowadzenie łącznie z kosztami prowadzenia dochodzenia przez Policję. Gwarantuję że po jednej sprawie objawy choroby by ustąpiły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!