Ludzie nie oceniaj książki po okładce, dbała o dzieci wiem bo znam tą kobietę i jej córkę. Kobieta po przejściach swoje wycierpiała ten pan do Świętych noe należał takie życie co z nim miała to nie dziwota co zrobiła. Dzieci są za matką i to bardzo nie wiem jak ta kobieta sobie tam poradzi.
Nikt nie wie co tam się działo i jak to było ze aż w taki sposób musiała się bronić ze to była chwila i ze święty nie był pewnie psychika już nie wytrzymała jak ręce nad nią wytrzasal ile można i ze był kriminalista który się nad nią znęcał może już nie miała wyjścia i jak możecie pisać że będziemy ja utrzymywać za nasze podatki ona też pracowała wiele lat i też je płaciła ilu jest pedofili i gwalcicieli którzy są oplacani możliwe że jak nie on to ona by straciła życie nie można tak pisać jak nie było się w takiej sytuacji a alkochol wiadomo był Sylwester ludzie są dziwni każdego mierzycie ta samą miarą tak nie można
Tylko co one teraz przechodzą psycholog będzie im potrzebny ojciec nie żyje a matka za kratami co te dzieci w tym dniu przeżyli koszmar.
Nie ma co szukać winnych jedno było warte drugiego tylko szkoda dzieci.
i po raz kolejny wina ALKOHOLU...gdyby palili marihuanen, sam marihuanen nigdy by do tego nie doszło!!!!! co najwayżej zamówili by pizze zjedli i poszli spać
Zastanówcie sie wzyscy za nim bedziecie osadzac jedneg cz y drugiego. Znalem ich i nie widzialem zeby miala kiedy zeby wibite. Kłócili sie nie raz nie dwa ale zeby zabic to jest paranoja
patologia to wy jestescie tylko nikt nie wie ile ona z nim przeszla nie byl dlaniej slodki najpierw trzeba wiedziec i dopiero pisac i osadzac
Szkoda tylko że nikt nie wie jak ja bił jak tylko wypił pewnie już nie wytrzymała psychicznie bo nikt nie potrafił jej pomoc każdy tylko widzi jedna stronę medalu to że miała powybijane żeby przez niego i ciągle jej obiecywał że się zmieni tego NIK nie wie i piszecie patologia szkoda mi jej bo wiem że nie poradzi sobie tam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!