Zabolala prawda co"senia". I jak na takiej podstawie mozna nazwac kogos patologia. Widocznie mojs slowa w komentarzu sa prorocze. Sloma znaczy siema "siena"
Dla mnie to jest ona winna nie on co to za matka żeby jej dzieci zabrały to nie przedniego bo oboje byli wini dlaczego byli oboje pijani jak dzieci zabieraliteraz to najlepiej powiedzieć na niego bo juz się nie obroni dla mnie to patologia i kropka
Szkoda ze nikt nie potrafi pilnowac swoich czterech liter tylko potrafiom obrabiac za plecami.
A dokładnie wiecie gdzie to było? Bo piszą dom we wschodniej części miasta
Jesteś głupi ten co napisał że dzieci były zaniedbane to nie prawda dzieci były zawsze czysto ubrane i miały co zjeść bo po to pracowała by miały na to i nikt nie napiszę czemu ona a nie on pracuje bo on nic nie potrafił i był na jej utrzymaniu a była z nim bo mówił że się zmieni i przez długi czas nie pil i mogła pracować a on zajmował się podczas jej pracy dziećmi ale wkoncu znowu zaczął pić i robić jej awantury przez niego kiedyś zabrali jej dzieci do domu dziecka ale kobieta na głowie stawała i odzyskała je zpowrotem i robiła wszystko by miały dobrze widać nie potrafił tego uszanować facetom nie dawał rady ale by ja udezyc to dawał radę ile można wytrzymać ile jeden człowiek jest w stanie przejść ze by wkoncu tak to zakończyć nikt tego nie wie co ona czuła więc zastanówcie się ludzie wszyscy są mądrzy jak tego nie przeszło
To po co czytasz i piszesz jeżeli ci nie pasują komentarze chyba jesteś taki lub taka jak oni patologiczni bo tylko takie ludzie jak wy to takich bronią pozdrawiam fakty z kraju i ze świata polityki
Te wasze wszystkie komentarze ciagle przypominaja nam wszystkim jaka jest w was ogromna potrzeba gadania o kims a jesli jeszcze mozna to robic anonimowo to wychodza z was stare dewoty typu trwam lub o.rydz.. Pozdrawiam wszystkich z poczty pantoflowej. Sloma z butow to wasz akcent rozpoznawczy.
Nie oceniaj książki po okładce! Ludzie znam tą kobietę i jej córkę jestem w szoku że zrobiła to co zrobiła, ale musiały być do tego powody bo ten pan święty nie był, a o dzieci dbała noe można jej narzucić bo pracowała i utrzymywała dzieci alkoholiczką też nie była.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!