Gorzałka dobra jest ale nie dla wszystkich. Rzecz niesłychana pani zabiła pana. Wschodnia część miasta ma się rozumieć patologia.
Patologia goni patologie znam ta pania I wiem co to za rodzina szkoda tylko dzieci ktore znajda sie teraz w domu dziecka
Wszyscy jesteśmy niezmiernie zszokowani, że w zamian za zabicie tego pana jego rodzina jak i my wszyscy będziemy tą panią utrzymywać. Kilka posiłków dziennie, lekarz szybciej niż na NFZ, ciepło.
Szkoda tylko że nikt nie wie jak ja bił jak tylko wypił pewnie już nie wytrzymała psychicznie bo nikt nie potrafił jej pomoc każdy tylko widzi jedna stronę medalu to że miała powybijane żeby przez niego i ciągle jej obiecywał że się zmieni tego NIK nie wie i piszecie patologia szkoda mi jej bo wiem że nie poradzi sobie tam
patologia to wy jestescie tylko nikt nie wie ile ona z nim przeszla nie byl dlaniej slodki najpierw trzeba wiedziec i dopiero pisac i osadzac
Zastanówcie sie wzyscy za nim bedziecie osadzac jedneg cz y drugiego. Znalem ich i nie widzialem zeby miala kiedy zeby wibite. Kłócili sie nie raz nie dwa ale zeby zabic to jest paranoja
i po raz kolejny wina ALKOHOLU...gdyby palili marihuanen, sam marihuanen nigdy by do tego nie doszło!!!!! co najwayżej zamówili by pizze zjedli i poszli spać
Nie ma co szukać winnych jedno było warte drugiego tylko szkoda dzieci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!