Przeżywam te samą gehenne z tą firmą po kilku pismach i interwencji rzecznika wciąż żądają odemnie zapłaty 1800zł za 3 misiące uczestniczenia syna w " tym niby kursie".
Osobiście uczestniczyłam w tym kursie. Wszystko w porządku.Super opieka dydaktyczna,pomoże w każdej sprawie.Jestem bardzo zadowolona z tego kursu.
sporadycznie?? przeciez jedna trzecia wszystkich umów jakie engram podpisuje z klientami jest przez klientów rozwiazywana.
moje dziecko również korzystało z tego programu, przyznam że do momentu uczestnictwa wszystko było w porządku. Warsztaty ok sam byłem na jednych i widać że się starają, syn nawet kilka razy skorzystał z dobrym skutkiem z infolinii. Lecz kiedy postanowiliśmy zrezygnować z powodu przeprowadzki po 4 miesiącach uczestnictwa, naliczono mi prawie tysiąc zł z tytułu rozwiązania umowy. wyjaśniono mi później, że to koszty materiałów, administracji i już odbytych warsztatów. nie mogłem się z tym nie zgodzić, bo materiały rzeczywiście dostał i na warsztatach też bywał ale czy prawie jedna trzecia wartości całego programu po czterech miesiącach to aby nie za dużo?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!