Można po prostu komuś pomóc w spełnianiu marzeń. A Ty pewnie siedzisz codziennie z piwem przed telewizorem i nic w życiu nie osiągnąłeś, a chłopak ma szansę pokazać się na scenie światowej.
jestem u schyłku wieku, marzę o wakacjach w Egipcie, wspomożecie mnie??
Naprawdę mamy spełniać czyjeś prywatne marzenia? Zasadniczo, jak ktoś ma marzenia i chce je spełniać to samodzielnie zarabia na ten cel pieniądze.
Zamiast się dziarać mógł odłożyć pieniądze na wyjazd.
Pracuje, niech więc odkłada pieniądze albo weźmie kredyt.
Pomagać to tylko potrzebujacym, a nie chłopczykowi który ma siłę żeby na to zarobić, szacunek dla niego za formę ale minus za takie akcje
Fajny pomysl, można pomoc, ale drugiej strony, ja bym chciał nowe auto moze również zrobię zbiorke...
Zacytuje Kazia Pawlaka na lotnisku w Chicago " poszukaj głupszych od siebie"
Fajny pomysł, tylko zastanawiam się, co to za Mistrzostwa Świata i kto promuje tę reprezentację Polski, która federacja sportowa? Mam wrażenie że to takie Mistrzostwa Świata, które są organizowane prawie co tydzień w innym kraju, w jakich już paru piotrkowian startowało.
Nie widziałam takiej dyscypliny nawet na World Games we Wrocławiu, nie mówiąc już o dyscyplinach olimpijskich. Kto pozwala nazywać takie imprezy Mistrzostwa Świata? Tylko dlatego że mają ochotę jechać ludzie z całego świata?
Banda dyletantów żal Wam dupy ściska że chłopak coś osiągnął a przynajmniej próbuje. Kiedy już coś zdobędzie będziecie się rozpływać w zachwytach że chłopak z Piotrkowa. Brawo Kuba jestem z Tobą nie zaprzątaj sobie głowy burakami którzy komentują z zawiści, bo nic w życiu nie osiągnęli.
A ta co ostatnio zbirała na ten wyjazd do Napalmu czy Nepalu czy jakoś tak to pojchała czy w domu skarpetki ceruje?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!