Rywalem stołecznych szczypiornistów w barażach o awans do Superligi będzie pierwszy zespół z grupy B - Piotrkowianin Piotrków Trybunalski. Pierwszy mecz - w sobotę 21 kwietnia o godz. 18:00 w hali CSiR UW przy ul. Banacha 2a
Nigdy nie byłem zwolennikiem Zwierzchowskiego,ale z dwojga złego(Zwierzchowski-Szczukocka),wolę już to pierwsze.Jeżeli sprawdziłby się ten czarny scenariusz,to Piotrkowianin(mam nadzieję,że wygra dwumecz z Warszawą),po roku czasu spadnie do I ligi i już się nie wygrzebie.Prezesem klubu powinien zostać człowiek,który jest znany w środowisku piłki ręcznej,otoczony pomocą sponsora(ów) klubu.Kandydata widzę jednego-pan Włodzimierz Wachowicz.Problem w tym,czy jest ten Pan zainteresowany.
Może i tak,ale to Ty spudłowałaś(eś)pierwsza(y).Ważne,że zabawa trwa dalej.Do zobaczenia na meczu w Warszawie.Zobaczymy,jak chłopaki się zaprezentują i czy do Warszawy wybiera się klub kibica?
dziś mecz! szkoda że nie ma na portalu relacji live, liczę natomiast że informację o wyniku panowie redaktorzy podadzą zaraz po spotkaniu. PS z tego co mi wiadomo pojechało kilka osób prywatnymi autami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!