Hura, hura, hura ! Flagi na maszt, szampany otwierać, no i wniosek do urzędu o podniesienie stypendiów czas złożyć.
Bywałem kilka lat temu na meczach, bywałem w najlepszym sezonie od lat (19/20) i bywam teraz. Myślę, że recepta na obecny stan rzeczy jest jedna: przestańcie aktorzyć i zabierzcie się do roboty. Jaki zespół pozbywa sie trenera, który z niczego zrobił coś w sez 19/20? Bo co, bo Jurecki się napatoczył, który jest legendą polskiej piłki ręcznej, ale trener z niego słaby? Takie miały być transfery, takie wtyki i kontakty Jureckiego - gdzie to jest? Znaleźć trenera, zwiększyć nieco budżet (sponsorzy coś ostatnio cienko) i wypluwać płuca na treningach, a nie udawać że trenujecie. Pozdrawiam
Nie jestem w stanie pojąć tych bzdurnych i bez myślnych komentarzy grupy bez mózgowych internetowych inteligentów, wygrywa nasza Piotrkowska drużyna mecz, w TV komentatorzy na najwyższym poziomie o grze naszej drużyny a tu takie piotrkowskie pierdu pierdu.
Na górze impreza jakby medal zdobyli. Szkoda że Pan Bogdan wyszedł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!