metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zawiedziony ~zawiedziony (Gość)06.02.2013 21:13

Dla mnie nasz zespół to są zwykłe gnojki. Dziękuję, przepraszam nie chcę się z nimi utożsamiać. Bo przegrywać też trzeba umieć Panowie

00

kibic ~kibic (Gość)06.02.2013 21:36

prawda jest taka, wstyd i hańba. Pamiętam jak kibice pojechali po piotrcovi jaki wstyd był przy pierwszym meczu gdy pokazali w telewizji brak masera i takie tam. Ale jaki teraz jest wstyd dla miasta i jaka pseudo reklama. Na promocje tam klubowi i zawodnikom po sto tysięcy bo takiej promocji przez dlugi czas by miasto nie miało jak będzie mieć. Brawo do Munika Chojniaka i całej reszty bandy. Szkoda Pani Szczukockiej, choć stracic to za dużo nie straci, ale pozyskać sponsorów dla takiego klubu?. A po drugie jak to Pani prezes, przecież to Pani decyduje, jak by Pani powiedziała że mają grać, to jest polecenie przełożonego i maja go wykonać. W swojej firmie na zbity pysk wywaliła by Pani takich gnoi co?

00

koniec transferów ~koniec transferów (Gość)06.02.2013 20:50

Dobry układ z Płockiem z transferami upadł. I to nie będzie koniec. Liga ich potępi.

00

haha ~haha (Gość)06.02.2013 20:39

No to chłopcy po przyjaźni z wiselka !

00

kibicek ~kibicek (Gość)06.02.2013 20:38

Ja nie wiem po co ta napinka i ten ton artykułu sugerujacy ,że piotrkowianin postapil źle. Byliby frajerami gdyby nie skorzystali z przysługującego im prawa. A to moga sie okazac bardzo cenne dwa punkty. Ponadto wielki wstyd dla takiego potentata jak wisła, zeby nie dopilonowac takich podstaw. Z tego co wiem to ekipa medyczna powinna byc na 30 min przed meczem, tak aby byla juz obecna kiedy na hali sa kibice. To niedopuszczalne zaniedbanie. Brawo Piotrkowianin.

00

juzio ~juzio (Gość)06.02.2013 20:28

Zyski mogą być niewielkie - dziś dwa punkty, ale co będzie później? Wszyscy bedą nas gnoić, krytykować, ośmieszać itp

00

Obiektywny. ~Obiektywny. (Gość)06.02.2013 20:24

Przegrywać też trzeba umieć, niestety ta drużyna nawet uczciwie przegrać nie potrafi.

00

bobo ~bobo (Gość)06.02.2013 20:26

Moim zdaniem Piotrkowianie postąpili słusznie i nie ma żadnego " smrodu ". Brawo Piotkowianin.

00

januszek ~januszek (Gość)06.02.2013 20:10

Lepiej było wyjść na boisko i po męsku walczyć.Pewnie byłaby porażka,o którą nikt by nie miał pretensji.A tak mamy wielki smród wokół Piotrkowianina.

00

janusz ~janusz (Gość)07.02.2013 12:37

peppe dobrze gada.skonczie narzekac ze to wina piotkrowa !! przeciez ktos ustala regulamin i to polock go nie przestrzegl wiec przegral i tyle

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat