metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dziwna sprawa ~dziwna sprawa (Gość)07.02.2013 10:35

zawodnicy decyduja czy beda grac czy nie beda !! to prezes jest calym dyrektorem i to pani prezes powinna decydowac czy zawodnicy wyjda na parkiet !!

00

x ~x (Gość)07.02.2013 10:01

a kto to jest ten maciej wojs? był w ogóle w płocku i zna całą sytuację?

00

x ~x (Gość)07.02.2013 10:12

Wy się tu mylicie. Zawodnicy posłuchali Pani Prezes. Oni wypełnili jej polecenia, ale ona po prostu skłamała na konferencji, że ich namawiała do gry. Nie chciała wziąć odpowiedzialności na siebie, bo jej głupio było.
Zawodnicy sami to mogą decydować o tym co robią w wolnym czasie od pracy.

00

Kuba ~Kuba (Gość)07.02.2013 09:48

36 sekund to kolejna historyczna liczba w piłce ręcznej.
Płock przyjecielem Piotrkowa jest !Je...Kielce ...tak śpiewa
KK Kipera na meczach.No to się Kiper popisał, wbił nóż w plecy przyjacielowi.Gdzie zasady fair play w sportowej ruwalizacji.Punkty przyszły łatwo ale teraz wszyscy będą przeciwko więc zobaczymy jak się skończy.
Okazało się że niewładna jest Prezesowa. Trener w wydaniu PS jak piszą wykręcał się od odpowiedzi zamiast przyzać że wykorzystał bład rywala.Wstyd dla Piotrkowa.Ciekawe co na to prawdziwi decydenci klubu i sponsorzy.
Mnie nie będzie więcej na meczu Kipera.Straciłem szacunek dla tego klubu.

00

jaki wstyd ??? ~jaki wstyd ??? (Gość)07.02.2013 09:35

po to jest regulamin aby go przestrzegac !! po prostu zwykle cwaniactwo ze strony piotrkowa i tyle

00

mateush ~mateush (Gość)07.02.2013 09:24

Szkoda mi chłopaków bo pewnie to zarząd wraz z trenerem Jednorogiem podjęli taką decyzję.

00

też z Piotrkowa ~też z Piotrkowa (Gość)07.02.2013 09:30

Oczywiście każdy niech pisze co chce. Ten klub nazywa się Piotrkowianin i mnie reprezentuje. Dostaje najwięcej na promocję miasta, zawodnicy dostają też największe stypendia z miasta. Dla mnie to powód do wstydu. Jak to możliwe, że odmówili p. prezes gry. Jakie będą konsekwencje? Co zrobi UM, jako główny sponsor klubu. Brak reakcji będzie oznaczał akceptację dla takiego sportu.

00

ono onoranga07.02.2013 08:47

ale wstyd dla piotrkowa takie zachowanie jest nie do przyjecia lepiej by bylo ze by w polsce mowili o tym ze mogli nie zafrac ale zagrali zyskali by szacunek calej ligi a tak sa na spalonej pozycji

00

kibicek ~kibicek (Gość)07.02.2013 08:01

nie napinajcie sie ludzie, jacy wygwizdywani, jacy wytykani palcami, przestrzegają regulaminu i tyle, mogli skorzystac i skorzystali, byliby niespełna rozumu gdyby takiej sytuacji nie wykorzystali. Wytykany palcami powinien byc wielki mistrz , ktory aspiruje do niewiadomo czego , a tu prostej rzeczy nie potrafi zrobić. Wstyd na całą europe.hahaha. takze peace !!! :D

00

luśka ~luśka (Gość)07.02.2013 07:57

o czym mówicie jaki wstyd , w Płocku maja tyle ludzi do roboty a u nas jeden kierownik i daje radę ...
my cieszmy się tymi punktami są ważne (jeśli komuś zależy na Piotrkowianinie ...???!!! cieszmy się ...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat