metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibicek ~kibicek (Gość)07.02.2013 13:36

Przeczytajcie to : - Na meczu w takiej hali, jak w Płocku musi być jeden zestaw medyczny z lekarzem, jeden bez lekarza oraz dwóch ratowników medycznych. W skrócie sześciu ratowników i lekarz - opowiada "Przeglądowi Sportowemu" delegat ZPRP na to spotkanie Zbigniew Czapla.(..) O godz. 18 włączyłem stoper, odliczając regulaminowe 15 minut. Ten kwadrans minął, medycy dojeżdżali pojedynczo, ale wciąż nie byli skompletowani. W tej sytuacji nie wolno mi zezwolić na rozpoczęcie meczu.- wypowiedż delegata Czapli. I co teraz powiecie ?? że pojawiła dwóch czy trzech ratowników to i tak nic by nie dało, bo nie było kompletu . I przestańcie bredzić o 36 sekundach spóźnienia, bo do godziny 18,30 słuzby medyczne nadal nie były w komplecie.

00

jaki ~jaki (Gość)07.02.2013 13:18

już wiadomo że u sędziów będzie prze........... przez kilka sezonów. teraz zaczną się przegrane końcówki , karne na 3 sekundy przed koncem itd.....

00

x ~x (Gość)07.02.2013 13:19

półtorej godziny spóźnienia Iskry. Zawodnicy nie pojawili się w Płocku o czasie. Kiedyś. Regulamin był taki sam.

00

eryk_klaptonow ~eryk_klaptonow (Gość)07.02.2013 12:58

To jest po prostu upadek etyki i zasad fair play, które są tylko pustymi frazesami. Liczy się jedynie - nie tylko w sporcie, ale i w życiu - żeby "po frajersku" nie oduścić szansy na jakikolwiek zysk. Fakt, Wisła zawaliła sprawę i tu nie ma dyskusji, ale można było poczekać te kilka minut i wyjść na boisko, także (a może przede wszystkim) dla kibiców. Piotrkowianin pewnie by ten mecz umoczył, ale ostałby się sportowy duch, który jak widać mało komu jest do czegokolwiek potrzebny. Poza tym walkower nie został jeszcze ostatecznie zatwierdzone przez stosowne organa.

00

peppe pepperanga07.02.2013 12:41

dokładnie taką? czy jednak trochę inną, podchodzącą pod inny przepis? kiedy miała taką?

00

z.w.3. ~z.w.3. (Gość)07.02.2013 11:43

Świetna promocja miasta i ulubionego klubu ekipy rządzącej
w mieście.Podnieść dotację dla Kipera na promocję miasta Piotrkowa Trybunalskiego.Koniecznie!.

00

mateush ~mateush (Gość)07.02.2013 10:46

"x" napisał(a):
Wy się tu mylicie. Zawodnicy posłuchali Pani Prezes. Oni wypełnili jej polecenia, ale ona po prostu skłamała na konferencji, że ich namawiała do gry. Nie chciała wziąć odpowiedzialności na siebie, bo jej głupio było.
Zawodnicy sami to mogą decydować o tym co robią w wolnym czasie od pracy.

Na pewno było dokładnie tak jak napisałeś. Zawodnicy mają gó**o do gadania w takich sprawach. Dla włodarzy klubu korzystniejszy był walkower niż honorowa walka i tyle.

Komentarz był edytowany przez autora: 07.02.2013 10:47

00

sympatyk piłki ręcznej ~sympatyk piłki ręcznej (Gość)07.02.2013 10:36

hańba - zabrać wszystkie dotacje i stypendia, bo nie o taką promocję miasta chodzi. Ujmijmy to jednym słowem ŻENADA

00

do : do kumatych ~do : do kumatych (Gość)07.02.2013 10:35

byłam na tym meczu i słyszałam rozmowe prezesa Wisły z zawodnikami z piotrkowa w szatni,prezes Wisły chciał aby wyszli na parkiet żeby ten mecz się odbył dla kibiców a układ był taki że Wisła dałaby wygrać,wystawiliby najsłabszy skład,nie grali by tak jak zawsze i dali by rzucać rywalom. Chciał po prostu żeby był szacunek do kibiców. No ale jednak niestety,ale w Płocku teraz będą dwie święte wojny i nie będzie już przyjaźni z piotrkowem. Sama gram w piłkę reczną w płocku i gdyby do szatni wszedł prezes mojego klubu od razu bym wyszła na boisko,ale widać jaki szacunek mają zawodnicy i trenerzy do prezesa ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat