I bardzo dobrze,ze nie wyszli :)
Regulamin jest po to by go przestrzegac!!!!
Plock niech sie wstydzi swoich kibicow!!!!
A nasi wygrali :) zasluzenie BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)
w artykule i na oficjalnej stronie na pisali ze piotrkow wywalczyl dwa punkty! jak? jak oni nie podjeli walki! mogliby dopisac jeszcze ze po zacietej okraszonej kontuzjami walce. co za obluda!
ŻENADA!!! Chłopaki powinni byli zostać prawnikami, a nie sportowcami jak się takich zagrań potrafią chwytać ...
Marketingowo strzeliliście sobie w kolano. Mam nadzieję że każdy na was będzie się spinał dwa razy mocniej i kazdy będzie kibicował druzynie przeciwnej która z wami zagra. Życzę spadku za brak honoru!
Chciałbym zobaczyć dzisiaj miny zawodników z Piotrkowa. Jak to jest mieć świadomość, że się zeszmaciło? Całe szczęście to nie mi dane jest to wiedzieć ;)
Przepraszamy za naszych piłkarzy.
Tylko mam ogromną prośbę - nie generalizujcie i nie oczerniajcie całego miasta. Jest tutaj wiele klubów które wiedzą co to honor i ambicja. O to proszę!
C**j a nie uczciwa wygrana. Nawet makaron ma jaja...
JAK ZAWODNICY PIOTRKOWA SCHODZILI Z BOISKA TO POGOTOWIE JUŻ BYŁO. I TO JEST FAKT (100%).
Tak jak powiedział prawdziwy Prezes Miszczyński, przyjmujemy walkower z HONOREM, a Wy no cóż .....i tak zostaniecie spuszczeni z Ligi. Nie potrzeba w niej takich pseudograjków z Jednojajem jako trenerem.
Wisła zdmuchnełaby ten wasz pseudo zespół !
Uratowaliście sie w jednej bitwie, ale wojny dopiero początek !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!