Ło kurde! Wulkan z Indonezji za darmochę zrobi to, na co spece z eurokołchozu przewalili 2 biliony (2000000000000) euro? Zatem trzeba zebrać tych wszystkich speców od przewalania naszej wspólnej kasy, wywieźć na Bali i wrzucić do krateru w ofierze dla wulkanicznych bogów.
Nie to, żebym się czepiał, ale na dołączonym zdjęciu jest dokładnie na odwrót: jest Pampuch z wulkanem w tle.
co to za promocja kandydata, lepszy skutek daje rozwód i za miesiąc ślub z ta samą osobą, trzeba niestety być trendy a tego jak widać u kandydata brak
Czyli emisja pyłów zmniejsza temperaturę na ziemi !!! .
Zastanawiam się dlaczego powstał ten artykuł. Czy to dlatego, by Pan mógł sie wypromować?
Ja tez wróciłem z Bali tuż przed całym zamieszaniem. ponadto regularnie podróżuję na Bliski Wschód, gdzie "zamieszania" jest jeszcze więcej, ale o tym się nie rozpisujemy :)
Trynkiewicz jest zdecydowanie bardziej rozpoznawalnym piotrkowianinem w Polsce ale nie musi od razu kandydować na prezydenta bez przesady.
ale kogo to interesuje? też byłem w wielu miejscach na świecie i jakoś nie informuje o tym całego powiatu i okolicznych wiosek...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!