No i co z tego, że pan pojechał sobie na prywatne wakacje i strzelił fotkę z wulkanem. Co z tego dla Piotrkowa wynika bo nie kumam. Proszę niech mi ktoś wyjaśni sytuację. Ten pan to kto? Co nam chce przekazać tum zdjęciem a gazeta artykułem ? Człowiek wykonuje swoja p[race , zarabia kasę i stać go to se jeździ. No kurde. Czego ciekawego z tego się dowiedziałem i jaki to ma wpływ na miasto Piotrków ? Jak będę się chciał dowiedzieć o miejscu to se poczytam. Jak zobaczyć erupcje pooglądam CNN.
~adagor (Gość)
"Ten Pan wzbudza większe sympatie mieszkańców Piotrkowa niż chojniak i jego clown 97-300 razem wzięci." - - - > Zgadza się , ale tylko na Bali i portalu epiotrkow !
.epiotrkow. "Grupa przyjaciół przyleciała z Polski na wyspę w Indonezji na początku listopada." - - - > A gdzie ta grupa przyjaciół jest na tej fotce ?
szkoda że się na Bali nie osiedlił, tam też trzeba prezydenta i najlepiej by dołączył do niego ~adagor
To należy do życia prywatnego owego pana. Jak ktoś będzie chciał pogmerać w jego innych sprawach to będzie płakał, że mu w życiu gmerają.
No to jak ostatnim WYLOTEM , CUDEM opuścił wyspę to należałoby podziękować Panu Bogu .
Po takiej promocji to największe kłamstwo może być przyjęte jako prawda i Piotrkowska Inicjatywa Obywatelską może wreszcie nam udowodni że balon jest złem dla tenisistów a Chojniak złym prezydentem.
Ten Pan wzbudza większe sympatie mieszkańców Piotrkowa niż chojniak i jego clown 97-300 razem wzięci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!