BALON pękł 😆😊A ile było puszenia się 😊😊BALON pękł.Wiedziałem że tak będzie. BALON jak najdalej.
W pierwszej połowie bez pomysłu na grę, w drugiej wybrzeże kontrolowało przebieg meczu do końca. Sport na dobrym poziomie obroni się sam, nie trzeba pompować balona , drukować tysięcy ulotek banerów i informować o każdym pierdnięciu klubu zawodnika czy lansowaniu się na każdym kroku bo to później naraża klub a przede wszystkim zawodników na śmieszność. Chłopaki już z nie jednego pieca chleb jedli i sami w szatni się uporają z morale przed następnymi meczami i zwycięstwa prędzej czy później muszą przyjść. Dajcie mieszkańcom szanować zawodników bo zostawiają zdrowie na parkiecie dla tego miasta a to co się dzieje na facebooku klubu robi z nich mało poważnych - ale wiem że to nie ich pomysły tylko też kogoś kto o sporcie nie ma pojęcia.
Ludzie uciszcie się, sezonowi kibice. Jak wasze dziecko dostanie jedynke w szkole, to mówicie, że jest beznadziejne i najlepiej to niech się cofnie do poprzedniej klasy, czy wierzycie w nie, wspieracie, dopingujecie? Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Po co tyle gorzkich słów... Typowi Janusze
Ja przypominam, że zespół wywalczył ten awans, należy im się gra w superlidze nawet jeśli mają zająć ostatnie miejsce. Byli najlepsi w poprzednim sezonie dlatego teraz mają prawo grać w najwyższej klasie rozgrywkowej. Nie dostali dzikiej karty, nie awansowali bo ktos za to zapłacił, tylko wywalczyli to sportowo. Tyle w temacie.
Niby to wielki i mądry nijaki ~taki oceniający cudze zarobki (kultura rodem ze wsi) co powie na zarobki piłkarzy Legii i wynik 6:0 z Dortmundem, a przecież są jeszcze lepsze drużyny, jak człowieku zazdrościsz pieniędzy do się zgłoś do ręcznej III ligowej pokaż klasę a ekstraklasę to będziesz oceniał jak awansujesz do II ligi a sadząc po poziomie twojego wywodu to wątpię czy ty w ogóle gdzieś pracujesz i jak taki nieudacznik ubliża innym co jednak potrafią awansować do ekstraklasy.
Nikt nie powiedzial ze w superlidze będzie łatwo. Niestety kolejny mecz i przespana pierwsza polowa za co placimy surowa cenę.Fajna druga polowa i walka do konca , co ja kibic bardzo cenie. Fajne zmiany Procho, Wedraka i Dymy który poukladal cala grę ofensywna po przerwie. Według mnie atak Torz,Wojnowski,Zinczuk funkcjonuje najlepiej i przy tej trojce bym pozostał. Oprócz nieszczęsnego naglosnienia w hali relax oprawa meczu wygladala zawodowo. W sobotę wyjazd do Kielc i mam nadzieje ze pokażemy calej Polsce ze superliga od strony sportowej nam sie należy. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Oj biedactwa, jak mi was szkoda. Ale przecież tylko trzema. Nie ma tragedii. Legia dostała szóstką. Zgadzam się z jednym - BALON pękł buhahahahaah
Pierwsze 20min tragedia. Końcówka meczu solidna widać było, że chłopaki chcą walczyć. Nie udało się? Trudno, Piłka w grze gramy dalej. Jest jeszcze wiele spotkań przed nami. Możliwe, że w tym sezonie nie wygramy nawet żadnego meczu. Ale doświadczenie zyskane na parkietach Superligi zaprocentuje jestem tego pewien. Jak nie z gry zawodników to przynajmniej z ich sprzedaży. Klub ma fanów którzy ich czynnie dopingują to powinno zadziałać mobilizująco by w kolejnych spotkaniach oni jak i kibice mogliby być dumni z osiąganych wyników.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!