Do "gość Piotrków" wiem kolego jak piszą również piotrkowianie sam jestem z Piotrkowa i krew mnie zalewa bo jak można tak głupio komentować tak słabą ortografią. Jak jest jakaś kolizja drogowa w Piotrkowie i jednym z aut jest epi to burza na portalu bo epi to jest gorsze a sami pisać i czytać ze zrozumieniem nie potrafią. Totalny obłęd!
Jeszcze kilka lat temu był tam płot i furtka. Geniusze z PKP uznali jednak, że skoro część muru na nasypie jest zniszczona, to trzeba rozebrać cały mur. Od tego czasu ludzie - nieodpowiedzialni, żeby nie powiedzieć głupi, robią sobie skrót, żeby nie chodzić pod wiaduktem. SOK powinien walić mandaty przechodzącym, a PKP powinno odpowiedzieć za złe zabezpieczenie terenu.
"36-letni mężczyzna, mieszkaniec Piotrkowa Trybunalskiego, przeżył bliskie spotkanie z pociągiem, został przewieziony do szpitala."
A tego już może nie przeżyć.
Ale że jak ? Piotrkowianina pociąg potrącił ? To już nie będzie pisał na forum ?
Tam regularnie przechodzą ludzie- najwięcej kolejarzy oczywiście
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!