Tam regularnie przechodzą ludzie- najwięcej kolejarzy oczywiście
Ale że jak ? Piotrkowianina pociąg potrącił ? To już nie będzie pisał na forum ?
"36-letni mężczyzna, mieszkaniec Piotrkowa Trybunalskiego, przeżył bliskie spotkanie z pociągiem, został przewieziony do szpitala."
A tego już może nie przeżyć.
Jeszcze kilka lat temu był tam płot i furtka. Geniusze z PKP uznali jednak, że skoro część muru na nasypie jest zniszczona, to trzeba rozebrać cały mur. Od tego czasu ludzie - nieodpowiedzialni, żeby nie powiedzieć głupi, robią sobie skrót, żeby nie chodzić pod wiaduktem. SOK powinien walić mandaty przechodzącym, a PKP powinno odpowiedzieć za złe zabezpieczenie terenu.
Do "gość Piotrków" wiem kolego jak piszą również piotrkowianie sam jestem z Piotrkowa i krew mnie zalewa bo jak można tak głupio komentować tak słabą ortografią. Jak jest jakaś kolizja drogowa w Piotrkowie i jednym z aut jest epi to burza na portalu bo epi to jest gorsze a sami pisać i czytać ze zrozumieniem nie potrafią. Totalny obłęd!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!