zdjecia z meczu http://pawi.pl/2012/09/30/piotrkowianin-piotrkow-trybunalski-wisla-plock-3035-2018/
Mecz w wykonaniu naszych zawodników bardzo dobry.Do 40 min. przecierałem oczy ze zdziwiwienia i nie mogłem wyjść z podziwu.Kapitalnie grał Maciej Pilitowski,na swoim wysokim poziomie Wojciech Trojanowski i Marek Daćko.Pozytywnie zaskoczyło lewe skrzydło(Mróz i Matyjasik).Obrona kierowana przez Skalskiego i Różańskiego zatrzymywała graczy o uznanej europejskiej renomie.Swoje zrobił w bramie Piotrek Ner.Można teraz po meczu gdybać,co by było,gdybyśmy rzucili karne i w bramce Płocka kilku piłek nie odbił ten Chorwat.Brakło niestety zmienników na odpowiednim poziomie.Znowu kłaniają się te same nazwiska:Pożarek,Krawczyk i Gomółka.Trzy transfery,które nie spełniają nadziei.Brakło niewiele,ale brakło.Punktów za wrażenia nie dają.Teraz mecz wyjazdowy w Przemyślu z ostatnim zespołem w tabeli,więc o punkty powinno być zdecydowanie łatwiej.
PS. Zdjęcia fajne.Na jednym się odnalazłem.
Bardzo dobry mecz naszych chłopaków, w szczególności bardzo dobrze zagrał Maciek Pilitowski. Brakuje jeszcze jednego dobrego rozgrywającego. Trudno jest wejść z ławki i roztrzygnąć mecz, a tak w pewnym momencie w II połowie wyglądało rozegranie : Krawczyk,. Gomółka i Woynowski. Pożarek grał bardzo mało, wszedł dopiero, gdy Daćko dwa razy zmarnował 100% okazje z koła. Więc z tą oceną rezerwowych byłbym ostrożniejszy. Na pewno odstają od I składu, w którym brakuje jeszcze jednego dobrego rozgrywającego. Może Różański odbuduje się w ataku, pamiętam jak grał wcześniej i miał dobry rzut. Cóż to sprawa trenera. A teraz powodzenia w następnym meczu w Przemyślu.
Tytuł jest na swoim miejscu nie umiecie grac a tyle pieniedzy dostajecie wiec pytam sie za co.Cieszycie sie ze w koncu zdobedziecie punkt gracie z ostatnim zespołem w tabeli ,piszecie ze piotrkowianin postraszył orlen Plock on z wami sie bawił wzieli sie do roboty w koncowce i macie wynik...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!