Potwierdzam. Nikomu niczego nie popsułem. :)
Szkoda że Matulski siedzi na ławce (zdjęcie) może by pomógł bo w bramce same firanki.
Prezes do boju bo zawodnicy zakończyli już granie w tym sezonie i zaczeli kelnerowanie
Nic nowego do wiadomości nauczyli nas do wyników,jeśli chodzi i wyniki jakie robią i promują nasze miasto to zapasy zawsze na czele wienc dotacje należą się im
Już przed sezonem było wiadomo, że Piotrkowianin o mistrzostwo walczyć to nie będzie i dla nas jest raczej dolna połowa tabeli. Ale dwa ostatnie mecze wyjazdowe oddane zostały bez walki. Cos niedobrego dzieje się z drużyną, bo to co zaprezentowała w ostatnich meczach to blamaż. Wczorajszego meczu nie oglądałem od początku, ale włączyłem akurat w 7 minucie....a tam wynik 7:1. No i już było wiadomo, że jest po meczu. Ponownie słaba skuteczność, słaba obrona i wszystko słabe. Niemoc pokazał jeden z karnych, strzelony w słupek a dobitka w poprzeczkę. Porażkę po walce można wybaczyć. Wiadomo, że nie jesteśmy potęgą i nie będziemy seryjnie wygrywać, ale trzeba walczyć. Zobaczcie jak zagrała w Piotrkowie Unia Tarnów. Po pierwszej połowie przegrywali 6 bramkami, ale mimo to udało się im wyrównać i nawet prowadzili przez moment. Ostatecznie Piotrkowianin szczęśliwie wygrał jedną bramką, Trzeba pokazać wolę walki, a nie po 7 minutach już wiadomo, że po meczu i tylko żeby dotrwać jakoś do końca. Walka, walka. Porażka po walce to nie wstyd.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!