metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
januszek ~januszek (Gość)24.03.2012 20:54

Właśnie wroiłem z meczu.Na plus to szybka gra naszego zespołu i aż 39 bramek zdobytych.Nareszcie Bartłomiej Pawlak zaczyna grać na miarę swoich możliwości.Martwi słaba gra obronna zespołu w II połowie.Suski i Pakulski-co to za wzmocnienia.Dwumecz z Zepterem Warszawa coraz bliżej.Walczmy o awans!

00

kibic ~kibic (Gość)24.03.2012 21:23

Brawo chłopaki. Tak trzymać, to powinno byc I miejsce w grupie i petem baraż z Warszawą i awans. Dawniej (nawet w Superlidze) zawsze więcej bramek rzucał Maciek Pilitowski. Mam nadzieję, że terraz tez jest i będzie jednym z liderów zespołu.

00

januszek ~januszek (Gość)24.03.2012 22:17

Kto postawił na Maćka Pilitowskiego,kto dał mu szansę w ekstraklasie?Kiedy Maciek rozgrywał najlepsze mecze?Teraz to już niestety nie ten Maciek.By dalej sie rozwijać sportowo musi zmienić otoczenie lub grać na codzień w ekstraklasie.Najważniejszy moment sezonu nadchodzi...

00

tabu ~tabu (Gość)25.03.2012 14:50

W Superlidze na Maćka stawiał tylko Kamiński, ale musiał odejść.

00

januszek ~januszek (Gość)25.03.2012 22:26

No widzisz,Kamiński to jest super trener,szkoda,że musiał odejść.Ale jestem pewien,ze w trudnej sytuacji klubu,prezes Z. pójdzie po rozum do głowy i go jeszcze zatrudni.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat