Właśnie wroiłem z meczu.Na plus to szybka gra naszego zespołu i aż 39 bramek zdobytych.Nareszcie Bartłomiej Pawlak zaczyna grać na miarę swoich możliwości.Martwi słaba gra obronna zespołu w II połowie.Suski i Pakulski-co to za wzmocnienia.Dwumecz z Zepterem Warszawa coraz bliżej.Walczmy o awans!
Brawo chłopaki. Tak trzymać, to powinno byc I miejsce w grupie i petem baraż z Warszawą i awans. Dawniej (nawet w Superlidze) zawsze więcej bramek rzucał Maciek Pilitowski. Mam nadzieję, że terraz tez jest i będzie jednym z liderów zespołu.
Kto postawił na Maćka Pilitowskiego,kto dał mu szansę w ekstraklasie?Kiedy Maciek rozgrywał najlepsze mecze?Teraz to już niestety nie ten Maciek.By dalej sie rozwijać sportowo musi zmienić otoczenie lub grać na codzień w ekstraklasie.Najważniejszy moment sezonu nadchodzi...
No widzisz,Kamiński to jest super trener,szkoda,że musiał odejść.Ale jestem pewien,ze w trudnej sytuacji klubu,prezes Z. pójdzie po rozum do głowy i go jeszcze zatrudni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!