metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
qqryq ~qqryq (Gość)28.11.2014 09:11

gratulacje!

24

F2q F2qranga28.11.2014 10:09

Gratulacje Dziku!

24

maxiking ~maxiking (Gość)28.11.2014 10:25

Mam nadzieję, że autor nie zostanie nazwany "ruskim agentem",wielkie dzięki za tę książkę,robisz człowieku wiele dobrego, sam kupie 10 egzemplarzy.Pozdrawiam autora.

33

miara ~miara (Gość)28.11.2014 17:14

Gratulacje!

24

taki jeden taki jedenranga28.11.2014 19:05

Gratulacje!

24

Juras ~Juras (Gość)29.11.2014 12:58

"maxiking" napisał(a):
Mam nadzieję, że autor nie zostanie nazwany "ruskim agentem", wielkie dzięki za tę książkę,robisz człowieku wiele dobrego, sam kupie 10 egzemplarzy.Pozdrawiam autora.

Robi wiele dobrego? Przeciwnie: kontynuuje zamęt i chaos, pomiędzy Polakami a Ukraińcami, przywołuje demony przeszłości, taki młody człowiek - wstyd.

42

Ech ~Ech (Gość)29.11.2014 16:58

"Juras" napisał(a):
Przeciwnie: kontynuuje zamęt i chaos, pomiędzy Polakami a Ukraińcami, przywołuje demony przeszłości, taki młody człowiek - wstyd.

Myślę, że wstydzić powinieneś się ty - takiego komentarza. Rozumiem, że autorzy książek o zbrodniach niemieckich też "kontynuują zamęt i chaos" pomiędzy Polakami a Niemcami, a autorzy książek o zbrodniach sowieckich pomiędzy Polakami a Rosjanami. I dziwić się później, że na Zachodzie powszechnie mówi się o "polskich" obozach zagłady, skoro nawet w Polsce mamy do czynienia z ludźmi, którym zależy na zakłamywaniu historii i ukrywaniu prawdy.

24

Krysia ~Krysia (Gość)29.11.2014 17:02

"Juras" napisał(a):
kontynuuje zamęt i chaos, pomiędzy Polakami a Ukraińcami

Nie sądziłam, że podejmując badania nad stosunkami polsko-ukraińskimi sieje się zamęt i chaos. Ale tak już jest - jedni piszą książki i otrzymują prestiżowe nagrody, a inni komentarze i nie mogą zboleć, że niczego w życiu nie osiągnęli.

25

czytelniczka ~czytelniczka (Gość)29.11.2014 17:59

Niestety, książkę tą rekomenduje na swoim blogu kto?! Ano ks. Tadeusz Isakowicz-Zaleski... Boże pamiłuj! Więc jest to najgorsza rekomendacja, jaką może sobie wyobrazić autor czegokolwiek. Takie publikacje powinny być dalekie do oszołomstwa. Nie kupię tej książki, jest wiele innych wiarygodnych źródeł autorstwa poważnym badaczy historii i z dorobkiem.

51

Stop ~Stop (Gość)29.11.2014 22:41

"czytelniczka" napisał(a):

Dokładnie taki sam komentarz pojawił się pod artykułem o informacji dotyczącej nominacji: http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkowianin-doceniony-za-wklad-w-badania-historyczne,20609,0,0#coment
tyle tylko, że pod innym nickiem:-)
Nie znam Autora osobiście, ale myślę, że nagroda którą otrzymał jest wystarczającą rekomendacją.

14

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat