metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
brawo Marcin ~brawo Marcin (Gość)18.07.2023 07:38

Nawet w VIII lidze wiedzą, że za swoich trzyma się kciuki i dobrze im życzy, bo oni są stąd, bo oni są nasi, więc niech im się uda. Niestety w tym punkcie Polski poziom frustracji wynikający z tego, że komuś się udało, a dla mnie tylko darmowa kiełbasa i piwo w plastiku, jest chyba najwyższy na świecie. Koszmarne. Dlatego chce się stąd wiać. Wszędzie tylko nie tu,

93

ŻwirekPodMuchomorek ~ŻwirekPodMuchomorek (Gość)17.07.2023 20:56

Twarz może wyglądać znajomo. Ale czy twarz może brzmieć? Może chodzi o odgłos, kiedy się z liścia dostaje? ;)
Na szczęście nie oglądam telewizji, więc jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno...

129

Ot co ~Ot co (Gość)18.07.2023 18:52

To świetnie, ale nie oglądam tego programu. Dla mnie, nie ma tam nic interesującego, a o nominacie pierwszy raz słyszę.

42

1 ~1 (Gość)18.07.2023 07:34

Kto to jest?!?

73

Wierny ~Wierny (Gość)18.07.2023 11:22

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

16

lion92 ~lion92 (Gość)17.07.2023 23:47

Yyy, tego się obawiałem (a jednocześnie czułem, że do tego dojdzie)... niestrwany wokalnie i hipernarcystyczny gościu ze śladową ilością charyzmy! :// Znajomości w show biznesie (np. Sawczuk, Rubik i Rozmus) i pisanie tekstów innym wokalistom, to trochę za mało, kiedy nie ma się "tego czegoś"... niemniej, życzę wysokich lokat! :P

64

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat