Yyy, tego się obawiałem (a jednocześnie czułem, że do tego dojdzie)... niestrwany wokalnie i hipernarcystyczny gościu ze śladową ilością charyzmy! :// Znajomości w show biznesie (np. Sawczuk, Rubik i Rozmus) i pisanie tekstów innym wokalistom, to trochę za mało, kiedy nie ma się "tego czegoś"... niemniej, życzę wysokich lokat! :P
To świetnie, ale nie oglądam tego programu. Dla mnie, nie ma tam nic interesującego, a o nominacie pierwszy raz słyszę.
Twarz może wyglądać znajomo. Ale czy twarz może brzmieć? Może chodzi o odgłos, kiedy się z liścia dostaje? ;)
Na szczęście nie oglądam telewizji, więc jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno...
Nawet w VIII lidze wiedzą, że za swoich trzyma się kciuki i dobrze im życzy, bo oni są stąd, bo oni są nasi, więc niech im się uda. Niestety w tym punkcie Polski poziom frustracji wynikający z tego, że komuś się udało, a dla mnie tylko darmowa kiełbasa i piwo w plastiku, jest chyba najwyższy na świecie. Koszmarne. Dlatego chce się stąd wiać. Wszędzie tylko nie tu,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!