metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
albo albo ~albo albo (Gość)01.08.2015 09:33

Należy ujawnić wszystkie dokumenty UB/SB/WSW z czasów 1945/1990 tak ludzi żyjących jak i zmarłych ALBO ZAKAZAĆ ICH UJAWNIANIA na okres 77 lat, pod karą, że kto ujawni i udostępni je będzie skazany na co najmniej 15 lat więzienia. Wówczas nie będzie gry z informacjami tam zawartymi w rozgrywkach politycznych i wynikających z nich zależności ekonomicznych i społecznych. Innego rozwiązania NIE MA. Albo ALBO!

10

albo albo ~albo albo (Gość)01.08.2015 09:33

Należy ujawnić wszystkie dokumenty UB/SB/WSW z czasów 1945/1990 tak ludzi żyjących jak i zmarłych ALBO ZAKAZAĆ ICH UJAWNIANIA na okres 77 lat, pod karą, że kto ujawni i udostępni je będzie skazany na co najmniej 15 lat więzienia. Wówczas nie będzie gry z informacjami tam zawartymi w rozgrywkach politycznych i wynikających z nich zależności ekonomicznych i społecznych. Innego rozwiązania NIE MA. Albo ALBO!

10

turystka ~turystka (Gość)01.08.2015 11:30

Byłam na wycieczce z tym pilotem i chętnie poczytałabym, co miał do przekazania o mnie. Gdzie mogę się zgłosić? To jedyny sposób, żeby dowiedzieć się prawdy!!!

02

Jerzy Misztela ~Jerzy Misztela (Gość)31.07.2015 13:21

DLACZEGO TECZKI SKOMPROMITOWANEGO SYSTEMU NADAL KRZYWDZĄ LUDZI?!!!
Podtrzymuję to,że nigdy nikogo nie skrzywdziłem pilotując grupy i nie donosiłem na ludzi.
W prowadzonych teczkach esbowcy wpisywali to co chcieli.Nigdy nie brałem od nich żadnych pieniędzy . To ONI pobierali dla siebie znaczne kwoty.
Nie mam żadnej możliwości obrony bo osoby prowadzącę moją teczkę nie żyją.Sąd niestety dał wiarę esbowskim "DOWODOM". Proszę o nie ocenianie mnie na podstawie fałszywych dowodów tworzonych przez komunistycznych esbeków.

31

97-??? ~97-??? (Gość)28.07.2015 14:23

Napluć ci w twarz to za mało,ilu ludzi cierpiało przez ciebie?

148

97-??? ~97-??? (Gość)01.08.2015 12:00

Która to już po Monecie ps."Jolka" swołocz ?

21

z NSZ ~z NSZ (Gość)02.08.2015 15:55

Proszę mi odpowiedzieć - co stało się w czasie i po II wojnie światowej z polskimi konfidentami i donosicielami tajnej policji Narodowo Socjalistycznej III Rzeszy Niemieckiej, GeStaPo? Czy zostali zabici, powieszeni, rozstrzelani albo dostali wieloletnie wyroki zakładów karnych? Bo zw szpiclami komunistycznych UB+SB+WSW się NIC nie stało. Chyba nie ma różnicy jakiemu wrogowi, kto i na kogo donosi? Retorycznie pytam. Ktoś odpowie z mądrych piotrkowskich mieszkańców?

01

z NSZ ~z NSZ (Gość)02.08.2015 15:53

Proszę mi odpowiedzieć - co stało się w czasie i po II wojnie światowej z polskimi konfidentami i donosicielami tajnej policji Narodowo Socjalistycznej III Rzeszy Niemieckiej, GeStaPo? Czy zostali zabici, powieszeni, rozstrzelani albo dostali wieloletnie wyroki zakładów karnych? Bo zw szpiclami komunistycznych UB+SB+WSW się NIC nie stało. Chyba nie ma różnicy jakiemu wrogowi, kto i na kogo donosi? Retorycznie pytam. Ktoś odpowie z mądrych piotrkowskich mieszkańców?

00

cygaro ~cygaro (Gość)30.07.2015 06:35

Wszyscy konfidenci NIC złego i nikomu oczywiście NIE ZROBILI. To zupełnie jak Clinton, który palił marihuanę, ale się nie zaciągał. Donos jest donosem, a jak ten donos odpowiednie SS i wobec jakich osób użyją, zależy od potrzeb SS. Każdego SS, komunistycznego czy obecnego wielce demokratycznego również.

32

koleżanka JM ~koleżanka JM (Gość)02.08.2015 20:22

wasze komentarze swiądczą o was, powiedzmy ze nikt z was komentujących nie zrobił nigdy nic zlego, jesli ktoś taki tu jest, proszę ręka do góry

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat