Cubała nadzoruje szpital rejonowy, czyli nic nie robi albo całe zło jakie tam się dzieje jest za jego przyzwoleniem....
Dla mnie autorytetami są - oczywiście w zakresie swojej działalności - M. Ratajski i J. Kisson-Jaszczyński. Natomiast bawią mnie kandydatury chojniaka i mazura (pierwszy postawił murek na rynku, drugi - nie może przegapić żadnej imprezy pod tym murkiem).
Wołoszański był w pierwszym etapie, ale przepadł widocznie. Może nie glosowali na niego?!
patrzę na podsumowanie, Dziemdziora jest jaki jest ale tem człowiek naprawde sie stara
Markowi Mazurowi gratuluję umiejętności doładowania konta. Niegdyś przodował w tym Janusz z Tychowa (instruktor roku), teraz Marek przejął pałeczkę.
Mam nadzieją że p.prezydent. K.Chojniak abdykuje z pełnionego urzędu. P.prezydent K.Chojniak powinien iść w ślady Juana Carlosa i też abdykować!!!.
Mnie osobiście bawią persony:
Cubały, Mazura, Konieczki, Bujaka, Kapca, Lipnicka (nota bene nie przyznaje się do Piotrkowa!),Rżanka:(
Powstrzymam się od złośliwego komentarza przez szacunek do innych z tej listy.
|
Napluj w twarz, a powiedzą, że deszcz pada. Nie bądź naiwny!
Mazur. Tylko Marek Mazur, za to, że jest zdolny do obskakiwania wszystkich imprez w województwie łódzkim. Jak można być tego samego dnia, w kilku miejscach naraz i to jeszcze często o tej samej godzinie? Okazuje się, że można. Mazur wymiata.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!