A co takiego się wydarzyło?
Przestań bredzić,wstydu (sobie) oszczędz.
Ja bym oddał głos na strażnika miejskiego, który pilnował fotoradaru :)
Z przedstawionych kandydatów na tytuł najbardziej zasługują Kisson-Jaszczyński i Stachaczyk. Wyróżniają się Sokalski (Jacek) i Balcerek. Obstawiam na zwycięzcę kogoś z tej czwórki. Nie chcę wymieniać z nazwisk, ale część kandydatów to chyba tylko za "zapchajdziury" robi, aby wybór był większy. Jak tu ktoś już zauważył, równie dobrze można by dorzucić Jolantę Rutowicz (i Trynkiewicza)...
A może byście naprawdę dodali człowieka który zasłużył się dla piotrkowa prawego i uczciwego który nie myśli jak się nachapac mam na myśli pana A.Karzewnika
Ja również chciałem przypomnieć, iż p. Lipnicka wstydzi się tego, że jest z naszego miasta.
jak widzę listę podanych nazwisk to się nie dziwię, że Lipnicka się wstydzi
A pan prezydent Chojniak? Czyż to nie jest wzór cnót wszelakich? Czyż nie powinien trafić na cokoły, do książek i na ołtarze?
Czemu tak nisko oceniasz swojego szefa? Czemu uważasz, że nie jest godny tego, żeby go szanować?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!