A co na to policja? Jest koronawirus i wszelkie zgromadzenia będą nielegalne. Pałować pieniaczy i do pudła. Lewica zagrzewa do awantur.
Drogie pisiory, właśnie załatwiliście sobie i Kościółkowi całkowitą legalizację aborcji po utracie władzy przez waszą ekipę. A teraz w dobie epidemii zafundowaliście nam światopoglądową wojnę domową zamiast nas jednoczyć. Dziękujemy wam bandyci!
Ktoś, kto oczekuje, że kobieta z radością przez dziewięć miesięcy będzie nosić niezdolny do życia płód, jest równy w mojej ocenie doktorowi Mengele. Niewyobrażalne perwersyjne okrucieństwo, które nie ma nic wspólnego z ochroną życia. Zdrowie kobiety jest na pierwszym miejscu! A nie każdy Polak to katolik i boi się Bozi. Dla mnie święta jest moja żona i jej zdrowie. I chyba na tym polega ochrona rodziny, nieprawdaż! Zacytuje Twardocha: "Żadne życie nie zostanie tym orzeczeniem uratowane. Wiele żyć zostanie zniszczonych".
Pseudotrybunał, pseudosędziowie coś zamarudzili przy ciasteczkach.
jestem piotrkowianinem i nie mam zamiaru palić zniczy - tytuł do poprawki
A może te krzykacze, będą chcieli aby jeśli ktoś zachowuje, to można Będzie w każdym wieku zabić...
strajk kobiet powinien polegać na przestaniu zachodzenia w ciążę ! Jak się w Polsce nie urodzi żadne dziecko przez rok czy dwa to im rura zmięknie !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!