Należy bronić życia poczętego!!! To naziści mordowali nienarodzone i chore dzieci osobą, które protestują trzeba to przypominać. Mało tego te same osoby bronią zabijanie zwierząt na futra logika lewactwa jest zaskakująca.
Kobieta, w której rozwija się nowe życie, maleńki chłopczyk lub dziewczynka, nie ma prawa decydować o tym życiu, nawet jeśli istnieje medyczna pewność, że dziecko urodzi się z wadami. Zasługuje na taką samą miłość i czulosc, jak dzieci zdrowe. Jesteśmy najstarszą cywilizacją na świecie, zatrzymajmy proces erozji i niszczenia samych siebie.
Moja niepełnosprawna córeczka nie przyjdzie protestować.
Widzę ,że zrobiła się dynamiczna dyskusja i kilka osób chcę sprowadzić na ziemię z ich prostactwa...PiS to nie prawica tylko lewica gorsza od SLD!!! Ja gardzę lewicą i socjalizmem stać mnie na to :-)
Ale wy jesteście śmieszni...nawet nie żałośni tyko śmieszni... dyskusja o światopoglądzie powinna być konstruktywna a obrońcy aborcji rzucają wyświechtane hasła i na tym się kończy. Konkret..ile dzieci urodziło się w zeszłym roku z gwałtów??? Proszę o szybką odpowidź!!!
sam głosowałem za pis ,ale to co teraz robi ,to totalna pomyłka oszukani górnicy ,rolnicy ,ludzie chorzy na covit i jeszcze kobiety ,,,,oni idą do samozagłady ,czy ktoś widzi w tym jakiś cel w działaniu i logikę ?
No niestety ktoś tą partię wybrał a teraz płacz i lament szkoda
Pogonic ta pisowska holote,a policja niech sie zajmie obrona prawa i obywateli a nie partii rzadzacej.
Kilkaset osób. Jak na wszystkie protesty do tej pory - Super! Dość marazmu.
pis i tk pozwolił mi podjąć ostateczną decyzję, moja noga już nigdy po postanie w żadnym kościele !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!