Co za idiotyczny artykuł. Widać, że to miasto emerytów. Co ma wspólnego pamięć o zmarłych z odwiedzaniem grobu? Świat idzie do przodu, (e)Piotrków stoi w miejscu. Jakie miasto, taka "REDAKCJA". To, że nie opublikujecie mojego komentarza, jest dla mnie dowodem, że go przeczytaliscie i sprawia mi wielką satysfakcję :)
Musicie uprzedzić Niedzielskiego znowu zamknie wam cmentarze przed nosem w ostatniej chwili .
Pamięć o zmarłych poprzez sprzątanie grobów. Dobre????. Ja pamiętam o swoich bliskich, którzy odeszli, są wspominani bardzo często w rozmowach. Nie muszę wszystkim dookoła tego pokazywać. W ogóle stawianie tych wielkich pomnikow- beznadziejna tradycja. Ale niech każdy robi wg własnego sumienia.
"Co ma wspólnego pamięć o zmarłych z odwiedzaniem grobu?" Jednak wyciąganie logicznych wniosków nie jest umiejętnością dostępną dla wszystkich
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!