Kiedyś to było fajnie cały kraj śpiewał w "Mazowszu" jednym głosem a teraz każdy może mieć swoje zdanie, niedopuszczalne. Należy zrobić z krajem by było jak kiedyś.
Rozumiem, że skrót KGP jest to skrót od Komenda Główna Policji a ta Pani to Komendant tej instytucji ...... ? ? ?
Brawo brawo kochani tego nam potrzeba tak trzymać jesteście super PiS niech tak trzyma a nie te osz co ich w tylkach zazdrość sciska
Pisowskie sługusy z pisowskiej gadzinówki pojechałyby oklaskiwać nawet psa Pluto, gdyby było takie oczekiwanie partii panów.
Na pewno cała? Nie siejcie propagandy.
Boże, co to się ze mną porobiło, bo dopiero co został prezydentem, ten Donald Trup, a jest już czternasty raz w Polsce. Zupełnie to przeoczyłem, a może już się przyzwyczaiłem i dlatego przestałem liczyć te czternaście razy w pół roku.
W Trumpie podoba mi się tylko fryzura. Dziwię się, że na ulicach nie ma wysypu gości z takim uczesaniem.
Łukasz Moszczenica - naprawdę nikogo nie musisz przekonywać, że za PiSem jest wiocha i sieroty po komunie tęskniące za państwem opiekuńczym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!