metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_wolf ~gość_wolf (Gość)02.11.2020 13:29

Obciążyć kosztami strat Morawieckiego klamczucha

811

gość_mark ~gość_mark (Gość)02.11.2020 08:46

Smutne to wszystko. Byle o co aby zrobić z bunt. Ciekawe ile osób idzie 1 listopada na cmentarz że szczera modlitwa za zmarłych czy tylko pokazać się znajomym i postawić drogie znicze. Wydaje mi się że Ci którzy wiedzą co w tym dniu jest ważne nie robią takich szopek.

1510

Alan ~Alan (Gość)02.11.2020 10:56

PiSocjaliści bohatersko walczą z problemami, które sami sworzyli!! Nie wiem czy ludzie nie widzą co oni wyprawiają??? Od 30 lat ta sama ekipa pod różnymi szyldami robi z nas baranów.PiS=PO=SLD=PSL

68

gość_bogna ~gość_bogna (Gość)02.11.2020 06:53

Byłam, zobaczyłam piorun i ..... odeszlam. Nie będę wspierać

2320

sdfsfd ~sdfsfd (Gość)02.11.2020 08:45

Pomóżcie ludziom nie głosując na socjalistów.

67

człowiek1 ~człowiek1 (Gość)01.11.2020 15:56

tylko proponowałbym kupowanie od tych osób/firm, które mają kasy fiskalne, co znaczy, że w miarę uczciwie wykazują dochody ze sprzedaży zniczy, kwiatów i płacą podatki. Ci co nie mają kasy fiskalnej, są na tak zwanym ryczłcie i wykazują przychód (nie dochód) za rok mniejszy niż 20 000 zł, co trudno uwierzyć, żeby w takim przypadku opłacała się taka działalność :P wykazanie PRZYCHODU rocznego powyżej 20 000 obliguje do posiadania kasy fiskalnej, a w Alejach Cmentarnych chyba mało kto ma kasę fiskalną, jest więc biedny i dokłada cały czas do interesu :( składki ZUS, zryczałtowany podatek

236

radomszczanka ~radomszczanka (Gość)01.11.2020 18:15

Prymitywnym ludziom manifestujący na ulicach kojarzą się wyłącznie z lewactwem a nie z ludźmi walczącymi o poszanowanie osobistej godności oraz prawa do wolnej woli danej przez Boga a zatem i możliwości podejmowania własnego wyboru, którego nikt postronny nie ma prawa oceniać tu i teraz.

1915

wiek szatana ~wiek szatana (Gość)01.11.2020 20:39

Pomimo zakazu zgromadzeń na ulicach tysiące bluźniących panów i panienek. Na cmentarzach pomimo wielowiekowej tradycji ani jednego człowieka. Co się dzieje z narodem ? Strach przed zakażeniem na wolnym powietrzu? A w marketach po paszę to nie strach?
Po co te marmury na cmentarzach, jeśli poza obłudą i chęcią zaimponowania innym nic z szacunku dla zmarłych już nie pozostało?

1013

gość_janusz ~gość_janusz (Gość)01.11.2020 20:37

W następnym tygodniu sobie odbiją, bez przesady cały tydzień ludzie będą kupowali a sprzedawcy wyjdą lepiej...

164

gość_pkij ~gość_pkij (Gość)01.11.2020 15:46

PiS jest najważniejszy w tej chwili.

922

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat