To co usłyszałam dzisiaj z ust wiejskiego chłopaka życiu m nie kupiła kwiatka. Łobuz stoi pod krzyżami i w świętym miejscu bluźni na na cały naród w. Wstyd. Kto go tak wychował. Dla nich liczy się pieniądz i w d....maja wszystkich.
Przyjdzie taki czas, że ten "piorun" umieszczony na straganie zrobi krzywdę temu handlarzowi. Kto sobie kpi z wiary a także jest za zabijaniem nienarodzonych dzieci nie może liczyć na pobłażliwość. Pan Bóg jest nierychliwy ale sprawiedliwy. Zapamiętajcie to co napisałem.
Do Stefan: nie opowiadaj bzdur. To jest faszystowski symbol, a dokładnie Niemieckiego Hitlerjugend. Odznaka Polskich wojsk łączności jest podobna ale nie taka sama. Tylko winni się tłumaczą. Protestującym bliżej do Niemiec niż do własnej ojczyzny Polski.
Brawo Bogna - masz rację, ten znak był używany przez Hitlerjugend - (jest np. foto przed ratuszem w Tomaszowie na stronie: Alamy.. Image ID: W6N6JK ) można się przekonać.
Pis solidnie pracował na takie potraktowanie przez naród , a szczególnie aktywny był staruszek z Żoliborza. Niestety przyszedł czas pożegnać koryto.
Praktycznie jest już po nas. Jedziemy na jednym wózku. Jedyną szansą to zjednoczenie bez względu na poglądy. Tylko tak można odzyskać wolność dla tego narodu.
Przyjechałem specjalnie żeby coś kupić. Padło na "jakieś kwiatki" :) Pan, który sprzedawał mi je z samochodu powiedział, że nie spodziewał jakiejkolwiek sprzedaży a okazało się, że musiał jechać i ponownie załadować towar, bo jednak ludzie kupowali. Brawo!
Na jaką pomoc mogą liczyć z UE albo od Króla Europy Tuska? Unia zostawi ich tak bez pomocy? Jesteśmy w końcu europejczykami. Powinniśmy liczyć na taką samą pomoc jak Niemcy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!