Dlaczego orzeł w logo Konfederacji jest zwrócony na wschód i ma otwarta koronę?
Nie dotykać pomnika w parku.
Tylko barbarzyńcy walczą z pomnikami, książkami i historią.
Boże niedopuszczalne i do władzy boję się bardzo że nakaza kobieta zakładać hidzab
Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej
Sławomir Mentzen, przed wyborami w 2015
Poglądy tych ludzi są skrajnie antydemokratyczne. Brak poszanowania zasad, norm, kultury - to co prezentują m.in. posłowie Braun lub Korwin Mikke jest zaprzeczeniem demokracji, wolności słowa, poszanowania dla innych, itd.
Grzeogrz Płaczek, kandydat Konfederacji do Sejmu, pozwał Magdalenę Biejat w trybie wyborczym m.in. za słowa o "brunatnej sile". Posłanka poinformowała, że pozew został oddalony.
"Jeśli ktoś ma wątpliwości co do partii panów Mentzena i Brauna, co do nienawiści i przemocy, którą reprezentują, mamy na to papiery. Pozew, który dostałam od kandydata Konfederacji, został oddalony. Sąd potwierdził, że Konfederacja to antysemityzm, homofobia i przemoc wobec dzieci" - napisała w mediach społecznościowych Magdalena Biejat, posłanka Lewicy, współprzewodnicząca partii Razem.
Ta formacja jako jawnie prorosyjska, mnie nie interesuje. Braun mnie uświadomił swoimi wypowiedziami, co do jej charakteru.
Jedynie słuszna opcja na którą można głosować. Czas na zmiany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!