Całym sercem jestem za KONFEDERACJĄ. Tak dla ścisłości jeśli ktoś nie widzi podobieństwa PiS=PO=PSL=Lewica(PZPR-agentura Moskwy)!!! PiS to lewica tyle, że wierząca.
Pozdrawiam.
Proszę przedstawcie program Konfederacji odnośnie "Służby Zdrowia". Niech powiedzą głośno kogo będzie stać na leczenie w Polsce jeżeli dojdą do władzy. Wyborcy Konfederaji powinni dokładnie poznać program tej partii w tym temacie. Leczenie dla nielicznych obywateli niestety, dobrego dnia
Jako młodzi ludzie na tych fotkach czy macie choc odrobine patryjotyzmu bradz udział tak w takiej organizacji opogladach podobnych do talibowie?
Konfederacja, to nie partia, tylko zlepek partyjek o różnych celach i pomysłach, często sprzecznych. To monarchisci, wolnorynkowcy, narodowcy,antysyjonisci, antyaborcjonisci itp. Jednej kadencji nie potrafili w Sejmie razem usiedzieć, nie mając nic do roboty. Zaczęli się kłócić, odchodzić i wzajemnie wyrzucać, bo co jeden to,,mądrzejszy"od reszty. Gdyby doszli do władzy, to zaraz zaczną się żreć o stołki i racje. Chcecie takiego chaosu w kraju? Za dobrze już wam?
Za wykonanie aborcji ile lat więzienia proponujecie: 10 czy jak w Ameryce Środkowej 30 lat?
Kobieta popierająca Konfe to jak karp domagajacy przyspieszenia Świat...
Korwin-Mikke jego żona Brad tesciowa dzieci z pierwszego małozenstwa i dzieci z drugiego o raz dalsza rodzina wszyscy startują do Sejmu kogiel-mogiel i parodia .
Na marginesie tych wszystkich prezentacji chętnych różnej maści do sejmowego i senackiego koryta uważam, że ci wszyscy powinni być tutaj przedstawiani w sposób bardziej szczegółowy, a więc fotografia, imię i nazwisko, krótka charakterystyka osoby, no i programy partii. Oczywiście odpłatnie. Jak można wybierać kandydatów, których się na własne oczy nie widziało i nic się o nich nie wie?! Mam ochotę głosować na Konfederację, ale nie wiem nawet kto kandyduje z tej partii. To jest głosowanie na kota w worku, więc nie będę głosowała na Konfę lecz na kogoś innego, kogo znam, a znam sporo ludzi z innych partii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!