metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mol molranga11.05.2013 15:31

Organizowane debaty mają tutaj największy wpływ na współpracę mieszkańców z policją.

00

ytrs ~ytrs (Gość)11.05.2013 15:44

"Piotrkowianie chętniej współpracują z policją"
Najwidoczniej społeczeństwo ma dosyć tego całego "burdelu" i małymi kroczkami coś w tym kierunku robią. Nie wiem może zmądrzeli albo nabrali odwagi. Lepiej późno niż w cale.

00

Mat ~Mat (Gość)11.05.2013 15:59

Wydawajcie więcej pozwoleń na otwarcie wódopojów i rozdawajcie więcej pieniędzy w zasiłkach i innych socjalach a na pewno będzie co raz bezpieczniej.

00

Piotrkowianin XX ~Piotrkowianin XX (Gość)11.05.2013 17:15

Bo ludzie mają już dosyć sytuacji , jak patrole jeżdżą sobie po mieście i odwracają głowę w drugą stronę udając, że wszystko jest w porządku. Dlatego przekazują te sprawy wyżej. Mając nadzieje ,że osoby wyżej(przełożeni) zmuszą tych na dole(podwładnych) do działania. Dawniej Ci na dole mieli inwencje do działania i działali , teraz Ci na dole jak nie dostaną zgłoszenia to nie zadziałają - aby tylko dniówkę zaliczyć i do domu daleko pojechać.

00

kaisaw ~kaisaw (Gość)11.05.2013 17:43

Mat;;naucz się pisać !

00

Antoni ~Antoni (Gość)12.05.2013 09:02

Piotrków to specyficzne miejsce gdzie wygrywa Macierewicz i wszyscy się nienawidzą dlatego się kapują jak mogą !!!!!

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)12.05.2013 17:25

Cytuję:
Piotrkowianie chętniej współpracują z policją

Ja zacząłem swoją współpracę po obejrzeniu filmu "Drogówka".
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

janusz ~janusz (Gość)12.05.2013 21:13

@~Antoni - piotrkow to specyficzne miasto ale w innym kierunku niz mowisz.jak to nazwales ze ludzie na siebie kapuja.i DOBRZE !! nalezy mowic glosno o sprwach ktore sa zle i jesli ktos cos robi zlego to nalezy zawiadomoc odpowiednie osoby a nie udawac z esie nic nie widzi

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat