Organizowane debaty mają tutaj największy wpływ na współpracę mieszkańców z policją.
"Piotrkowianie chętniej współpracują z policją"
Najwidoczniej społeczeństwo ma dosyć tego całego "burdelu" i małymi kroczkami coś w tym kierunku robią. Nie wiem może zmądrzeli albo nabrali odwagi. Lepiej późno niż w cale.
Wydawajcie więcej pozwoleń na otwarcie wódopojów i rozdawajcie więcej pieniędzy w zasiłkach i innych socjalach a na pewno będzie co raz bezpieczniej.
Bo ludzie mają już dosyć sytuacji , jak patrole jeżdżą sobie po mieście i odwracają głowę w drugą stronę udając, że wszystko jest w porządku. Dlatego przekazują te sprawy wyżej. Mając nadzieje ,że osoby wyżej(przełożeni) zmuszą tych na dole(podwładnych) do działania. Dawniej Ci na dole mieli inwencje do działania i działali , teraz Ci na dole jak nie dostaną zgłoszenia to nie zadziałają - aby tylko dniówkę zaliczyć i do domu daleko pojechać.
Piotrków to specyficzne miejsce gdzie wygrywa Macierewicz i wszyscy się nienawidzą dlatego się kapują jak mogą !!!!!
Ja zacząłem swoją współpracę po obejrzeniu filmu "Drogówka".
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
@~Antoni - piotrkow to specyficzne miasto ale w innym kierunku niz mowisz.jak to nazwales ze ludzie na siebie kapuja.i DOBRZE !! nalezy mowic glosno o sprwach ktore sa zle i jesli ktos cos robi zlego to nalezy zawiadomoc odpowiednie osoby a nie udawac z esie nic nie widzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!