Czym się wieśniaki podniecacie, Piotrków wymiera młodzież wyjeżdża a tu paru nawiedzonych chce uszczęśliwiać wszystkich mieszkańców. Apeluje do was PISOWCY w historii już byli nieuleczalni przywódcy I ICH WYZNAWCY Stalin,Hitler, Watykan za czasów średniowiecza!!!! opamiętajcie się bo za kilka lat będziecie chodzić ze spuszczonymi głowami jak byli komuniści nie dotyczy tych z PiSU. Popieram KOD czyli jestem zdrajcą i mało TEGO powiem wam, że taki zarzut z Waszej strony jest dla mnie splendorem i nawet Mnie buduje idę słuszną DROGĄ PRECZ Z CIEMNOTĄ I DYKTATURĄ ORAZ PISOWSKĄ PROPAGANDĄ !!!! nIE BĘDZIE MI JAKIŚ PĘTAK MÓWIŁ JAK MAM ŻYĆ CZY CO MAM MYŚLEĆ !!! A ci niektórzy co apelują o samodzielne myślenie niech powiedzą czy boją się diabła czy też boga !! Bo ja kosmitów hahaha
Witam i widzę że bardzo Bolą!!!! PO-K.O.D zmiany jakie wprowadza obecny rząd ,morze nie wszystko jest dobre ale najważniejsze że Cała banda PO i Komuchów K.O.D,robi zamieszanie,żeby się wybielić,a gdzie byliście jak PO głosowało Ustawy po nocach,i w kraju za ich rządów żyło się najgorzej od lat???Gdzie wtedy byliście grzaliście ciepłe stołeczki jak wasz były prezydent największy Zł.....j 3 RP.Wstyd na cały świat o tym mówcie???
A przepraszam bardzo, skąd macie monopol na tzw. ,,jedyną prawdę", że niby przeciwnicy pis-u sugerują się tym co znienawidzone przez was tv przedstawiają? Jaka jest ta jedna jedyna prawda? Ta, która pokazywana jest w trwam,gazecie polskiej itp.? Swoim myśleniem coraz bardziej upodabniacie się do Koreańczyków...dodam tylko, że nie jestem zwolenniczką PO, jestem za racjonalnym myśleniem...Swoją drogą dodam, że dzięki obecnej sytuacji tj.kursie złotówki w stosunku do euro wielu przedsiębiorców(tych małych, średnich i dużych) padnie a co za tym idzie wielu ludzi straci pracę...i nie piszę tego bo tvn mi to powiedziało, piszę z własnego doświadczenia...
Tyle doświadczeń, tyle wyborów i nadal wybiera Wam władzę mniejszość w tej demokracji, jakby pupska ruszyła połowa uprawnionych, która to olewa...wynik i mordy byłyby w końcu inne...
Czytając niektóre komentarze odnoszę wrażenie, że spora większość nie ma swojego zdania, jedynie powtarzane jak mantrę slogany w mediach ogólnie dostępnych, tzn. tvn, fakt, pudelek, gw. Ludzie nauczcie się myśleć samodzielnie! A tak swoją drogą, jeśli macie się czego bać - bójcie się..:-)))))
~Janko (Gość) Co ty dziecko BREDZISZ najwięcej komuchów przy KORYCIE RZĄDOWYM jest w PISIE - chyba że w/g ciebie jesteśmy wciąż przed wyborami,nie kłam na forum poczytaj sobie życiorysy swoich przywódców nie tylko trwam i tram-trzeba od czasu do czasu jakieś teksty poczytać !!!
No tak jak się ma dwie lewe ręce i nie potrafi się w życiu nic robić prócz improwizowania przy korytku to nic dziwnego, że po zmianie opcji zostaje czarna rozpacz i wyzwiska, ale zakodujcie sobie głowa do góry dacie radę.
widać wyrażny podział komentujących na patriotów i zdrajców naszej Ojczyzny
I tak nas wszystkich robale zjedzą, a trumna kieszeni nie ma więc nie depczcie po ludziach dla własnej korzyści.
A gazeta polska niech porobi zdjęcia nieodśnieżonych do dzisiaj uliczek osiedlowych, brudnych trawników obsranych przez psy, chamstwa urzędników i opieszałości rządzących. Nie lansujcie się z braku zajęcia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!