Jak ja mogę zaufać człowiekowi który w kampanii mówił o potrzebie pojednania, o byciu prezydentem wszystkich Polaków, o tym że nie będzie pisowskim prezydentem, o Polsce w ruinie a teraz robi coś zupełnie przeciwnego. Piszę o Andrzeju Dudzie
Jeżeli Andrzej Duda łamie na poczatku swojej kadencji Konstytucję na którą przysięgał i ułaskawia swojego kolegę partyjnego to można się chyba domyślić co będzie dalej.
Jeżeli cały wymiar sprawiedliwości i media będą w rękach PIS to o następnych takich przekrętach się nawet nie dowiemy. Politycy będą mogli sobie bezkarnie kraść, robić przekręty i drwić z prawa - bo nie dosięgnie ich żadna kara. Tego chcecie Polacy?
Adamo - a wiesz kogo ułaskawiał Bronisław bądź Aleksander K.? Nie wiesz bo tego w pedałenie Ci nie podali. Nie krzyczeli i nie chwalili się tym, bo o swoich nie pisali i nie mówili źle. Proste jak budowa cepa..ale jak widać nie dla wszystkich.
I kto tu wywozi Nasze brudy za granice? Skarży się i płacze? W czyim imieniu?
Żenada i wstyd. Mam nadzieję, że pojadą za własne pieniądze. Obrońcy demokracji - śmieszne. Ale wszystko bardzo dobrze się rozwija. Motłoch nie dostanie swoich 500 zł od dziecka - bo brak kasy (ciekawy jestem - to będzie wina UE, Tuska, czy komunistów), ceny wszystkiego na wiosnę wzrosną i to będzie koniec PiSu. Nawet w takim Ciemnogrodzie jak Piotrków ludzie będą mieli dosyć i nie pomogą bojówki RM. Im bardziej i szybciej narozrabiają, tym szybciej kraj się obudzi, tym szkody poczynione przez oszołomstwo będą mniejsze i łatwiejsze do naprawienia.
Co konkretnie ukradła poprzednia władza się pytam!!! Konkrety proszę!! I skąd macie takie informację?? Bo jak z Radia Maryja, niezależnej czy Gazety Polskiej to są tak samo obiektywne i prawdziwe jak bujdy Macierewicza!
czy ktoś wie czy KOD planuje jakieś protesty w sobotę w Piotrkowie albo Bełchatowie?? Słyszałem że mają wchodzić w mniejsze miasta.
Ja ten który stoję tam gdzie stało kiedyś stało ZOMO życzę wam szerokiej drogi, nie zapomnijcie zabrać chłopców od Kukiza i pokazać wszystko co najlepsze w waszym wykonaniu...Aha i nie wracajcie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!