metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
j. ~j. (Gość)13.10.2019 16:09

Straż Miejską zapraszam na Wierzeje! Jeżdżę tam do lasu pooddychać świeżym powietrzem, ale zimą, to, trzeba szybko uciekać daleko w ten las, żeby się nie zatruć! Okropny smród! Tam chyba w piecach ląduje wszystko, co się pali, a więc plastyk, guma, szmaty itd. Nie wiem, jak tam ludzie mogą mieszkać. Bieda nie usprawiedliwia zatruwania wszystkich wokoło. Trzeba sobie radzić inaczej. Gdyby ludzie palili tylko węglem i drewnem, nie byłoby takiego smrodu!

110

derty ~derty (Gość)13.10.2019 17:19

A Ślązaki wożą "eko węgiel" na kilogramy z auta i sprzedają badziewie bo tanie. Ile wrzucisz do pieca tyle wyjmiesz. Panie toż to za darmo - mówią. Kto nie ma kasy to kupuje i ma wszystko w du.....

61

adagor ~adagor (Gość)13.10.2019 17:32

Uprzedzam właścicieli dwóch domów na końcu Narutowicza przy dawnym Vestilu,mam was na oku !!!!
Będzie codziennie wzywana SM !!!

71

gość ~gość (Gość)13.10.2019 20:08

A ja zapraszam SM na skrzyżowanie Kostromska/Wojska Polskiego.

21

gość123 ~gość123 (Gość)13.10.2019 08:48

Proszę pospacerować po Kostromskiej od Wojska Polskiego do Łódzkiej w godzinach popołudniowych jak jest trochę zimniej. Bez maski nie radzę.

91

Nutka ironii ~Nutka ironii (Gość)13.10.2019 20:20

A może zamiast wprowadzać zakazy palenia węglem itp., może lepiej po prostu zlikwidować podatek na gaz i wtedy koszty ogrzewania zmniejszą się o 1/4. Jeśli to paliwo będzie cenowo porównywalne z ceną węgla, to ludzie sami odejdą od tradycyjnych form ogrzewania. Ale przecież żaden rząd nie zrezygnuje z VAT na gaz, bo to żyła złota... a i ludzie i tak będą musieli wydać kasę na nowe piece i jakoś ogrzewać domy zimą, więc po co?

130

Cezarze przepuść ~Cezarze przepuść (Gość)14.10.2019 07:17

Dziwny ten artykuł ............ wszystko i nic .......... i oczywiście redaktor cenzor ..........

53

gość ~gość (Gość)14.10.2019 20:28

Ja właśnie palę plastikiem podczas smogu bo i tak nic to nie zmieni jak i ja nie napale

15

ość ~ość (Gość)14.10.2019 22:55

Napisać należy przede wszystkim o starych samochodach,gratach, ledwie dyszących dieslach,o starych niemieckich autobusach jeżdżących po mieście,które zatruwają powietrze spalinami i hałasem,o samochodach dostawczych,które zatruwają powietrze spalinami...

30

gość ~gość (Gość)15.10.2019 09:12

14.10.2019 - smog okrutny, przekroczone normy. Gdzie gospodarz tego miasta? Zarządzanie kryzysowe?

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat