metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)21.12.2020 13:36

Skoro zmniejsza się kwoty przeznaczone na promocję i działalność kulturalną, ci urzędnicy i pracownicy jednostek za nie odpowiedzialnych będą mieli mniej zadań. Czy w takim przypadku ich pensje nie powinny zostać obcięte?

132

gość_totalni z pis ~gość_totalni z pis (Gość)21.12.2020 16:15

Państwo radni z pis mogliby coś wreszcie zrobić dla miasta: na przykład zorganizować wsparcie od kolegów z centrali. Oni nic nie robią. Stanowią totalną opozycję na skalę miasta

92

ghjghj ~ghjghj (Gość)21.12.2020 14:03

Jedno pytanie: czy budżet będzie na MINUSIE? Dla mnie to jest nie do pomyślenia, żeby zadłużać miasto. Powinien być zakaz zadłużania.

121

gość_yyyyy ~gość_yyyyy (Gość)21.12.2020 13:47

Mam firmę i kasę mi sami płacą. Im więcej pracownikom zabiorę, to większą pula z tarczy dla mnie. Dzięki.

43

obs. ~obs. (Gość)21.12.2020 13:36

To ile tego kredytu miasto weźmie i ile będzie kosztowała jego obsługa? Napiszcie jasno i wyraźnie. Bo z tego co tu napisano...wina wszystkich tylko nie włodarza miasta.

131

Znawca tematu ~Znawca tematu (Gość)21.12.2020 13:30

Po co oni się zbierają jak i tak wszystko przyklepują co im Chojniak zapoda. Szkoda kasy na te ich sesje!!!

121

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat