Po co oni się zbierają jak i tak wszystko przyklepują co im Chojniak zapoda. Szkoda kasy na te ich sesje!!!
To ile tego kredytu miasto weźmie i ile będzie kosztowała jego obsługa? Napiszcie jasno i wyraźnie. Bo z tego co tu napisano...wina wszystkich tylko nie włodarza miasta.
Mam firmę i kasę mi sami płacą. Im więcej pracownikom zabiorę, to większą pula z tarczy dla mnie. Dzięki.
Jedno pytanie: czy budżet będzie na MINUSIE? Dla mnie to jest nie do pomyślenia, żeby zadłużać miasto. Powinien być zakaz zadłużania.
Państwo radni z pis mogliby coś wreszcie zrobić dla miasta: na przykład zorganizować wsparcie od kolegów z centrali. Oni nic nie robią. Stanowią totalną opozycję na skalę miasta
Skoro zmniejsza się kwoty przeznaczone na promocję i działalność kulturalną, ci urzędnicy i pracownicy jednostek za nie odpowiedzialnych będą mieli mniej zadań. Czy w takim przypadku ich pensje nie powinny zostać obcięte?
Lepszy już ten Chojniak, a teraz sobie wyobraźcie ,że Piotrkowem rządzi m innymi ta Piękna Pani Olejnik, a Macierewicz jej wydaje polecenia, upadek moralny i dno, kpina na cały świat
13% na inwestycje, to jest dokładnie tyle, ile potrzeba na pogrzeb miasta!? Te Chojniak, wójt Piekarek więcej od „ciebie” robi, a mniej zarabia!? I co cieszysz się, z tego..!?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!