Dzięki żałobie wszyscy się zmieniamy... Nareszcie to radio gra jakąś sensowną muzykę.
Tak tak zmieniamy sie .....tak jak zmienilismy sie po smierci papieza na 2 tygodnie....potem wszystko wrocilo do normy...czyli klotnie oskarzenia wzajemne obrzucanie sie blotem.i tym razem bedzie tak samo!
Takie chwilę oddziaływuja na człowieka i to jest piękne oby nie byó tylko chwilowe o to się martwię
Ja wciąż nie mogę uwierzyć w to ja też ciągle płaczę nie moge jechać do Warszawy ani Krakowa ale mam nadzieje że uda mi się w Piotrkowie uczcić ich pamięć
Cześć waszej pamięci, wielkie wzruszenie mam w sercu ale wierzę że to ma jakis głębszy sens , musi tak być
Teraz nie będzie tak samo, teraz będzie znacznie gorzej. Władza przechodzi z rąk do rąk ekspresowym tempie, ojjj, znacznie gorzej będzie.
Teraz to będzie rozkradanie pańtwa,rudy i jego kolesie będą rżnąć majątek na potęge,Sawicka przy tym to pikuś!!!!!!!
PO na wysypisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piękne pożegnanie w stolicy Być Polakiem w takich chwilach to zaszczyt...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!